Női Teremtőerő

Az alkotó női életért. Hogyan változtasd a Nőiséged életed erőforrásává, teremtőerejévé – Kismamáknak, Anyukáknak, Nőknek

Adventi Spiráljárás a Női Teremtőerődhöz 1. lépés 

Ebben az évben arra hívlak, hogy kapcsolódjunk össze gondolatban, lélekben az Adventi időszakban és EGYÜTT ébresszük magunkban a BELSŐ FÉNYÜNKET. Eddig arra hívtalak, hogy a saját Belső Fényedre koncentrálj, most azonban ez ÁTVÁLTOZIK. Lépjünk egy szinttel előrébb, feljebb…

Előző évekhez hasonlóan minden nap küldök számodra egy gondolatot, és egy feladatot arról, hogyan tudod gondozni magadban a Belső Fényedet! Hogyan készítheted elő magad a belső gyermeked, fényed újjászületésére!

Ehhez most egy ÚJABB FÓKUSZT szeretnék adni, mert úgy érzékelem látom, te is biztosan tapasztaltad, hogy egyre nagyobb szükség van egymást megtartani, egymásnak jelen lenni, nőként, barátként, emberként, olyas valakiként, aki látja a lelked a lelkével. Ez sokszor nem egyszerű feladat, amikor önmagunk számára is el tudunk veszni.

Ebben az évben azonban nem csak a saját Belső Fényeddel való kapcsolódásra hívlak, hanem A MÁSIK Belső Fényének és a Közösség Belső Fényének a kapcsolódásához.

Éppen ezért 2022. december 21-dikére meghirdetek egy személyes találkozót a Szegeden a Ligetben, az Erzsébet templom mellett gyülekezünk este 18.00-kor, hogy ott együtt létrehozzuk és bejárjuk kis mécseseinkkel az ADVENTI SPIRÁLT. Létrehozzuk együtt a Közös Fényünk, Erőnk, Hitünk, Elfogadásunk, Szeretetünk terét. Erről még bővebben fogok külön is írni, de kérlek már most írd be a naptáradba! Ha már most tudod, hogy érdekel az esemény, kérlek jelezd nekem.

Ha nem vagy szegedi, akkor kérlek, hogy ebben az időben, ha van rá lehetőséged, kedved szervezz meg egy kis vagy akár nagy csoportnak is egy ilyen közös Adventi Spiráljárást. Ha egy barátnőddel ketten tudtok létrehozni egy ilyen közös rituálét az is örömteli és emelő esemény. Ha a gyerekeiddel, férjeddel, családoddal az csodálatos emelő energiákat tud létrehozni közöttetek. Kérlek, hogy érlelgesd magadban ezt a gondolatot. Természetesen addig még sokszor fogok erről írni és minden segítséget megadok a kivitelezéshez is távolról is.

A napi adventi üzeneteket hogyan tudod beépíteni a napodba?

Igyekszem mostantól kora reggel kiküldeni a leveleket, ezzel is segítve, hogy akár ezzel tudd kezdeni a napod.

Segíteni tudod a rendszerességet azzal, hogy kijelölsz egy ADVENTI GYERTYÁT magadnak, amelyet mindig meggyújtasz, míg az Női TEREMTŐERŐ ADVENTI KALENDÁRIUM napi meglepetését olvasod, és a hozzá kapcsolódó gyakorlatot elvégzed! Ha már nem irányítod a teljes figyelmed a kalendárium gondolataira, ha befejezted a feladatot, akkor fújd el a gyertyát! Ezzel is tudatosítod magadban, hogy JELEN vagy abban, amit csinálsz!

December 1. A mai nap gondolata és gyakorlata:

Lassítsd meg lépteidet, és tekints szét magad körül! És ma csak figyelj és töltődj fel ezzel a zenével, majd írd le a Naplódba, hogy mire lenne igazán szükséged ahhoz, hogy a Belső Fényedet tápláld és ebben segíts másokat is.

Nyugodtan oszd meg valakinek ezt az Adventi ajándékot, akiről úgy gondolod, hogy szüksége lehet rá.

Kívánom, hogy a Belső Napod ragyogjon!

Boglárka

Név*
Email*
Hírlevél küldését kérem,az Adatkezelési tájékoztatót elfogadom*

Categories: KözÉpPont visszaszerzése

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .