Női Teremtőerő

Az alkotó női életért. Hogyan változtasd a Nőiséged életed erőforrásává, teremtőerejévé – Kismamáknak, Anyukáknak, Nőknek

Kineziológia – Coaching – Dúlaság

Alkalmazott módszereim és szemléletem
TEK Coach©
Transzgenerációs Epigenetikus Kineziológus (TEK) Coach-ként a kineziológiai és a coaching technikák ötvözésével segítem a hozzám fordulókat élethelyzetük, problémájuk megértésében és rendezésében, belső erőforrásaik megerősítésének segítségével. Az érzelmi stresszek feloldása hatékonyan befolyásolja a test energia-áramlását, így energetikai egyensúlyt hoz létre. Ez hozzásegít ahhoz, hogy a ne a régi beidegződéseink szerint döntsünk, cselekedjünk, éljünk, hanem az egyensúlyi állapotban tanult új mintáink léphessenek működésbe.

Dúlaság
A női élet egyik csodája a testünkben fejlődő új élet. A várandósság, a kisbaba világba engedése, és utána a testünkből való táplálása különleges és jellemformáló időszaka a női létnek. Ebben az időszakban különösen fontos a belső erőnk, erőforrásaink megtalálása. Tapasztalatom szerint családi és társadalmi konfliktusokkal is szemben találja magát a leendő édesanya, amikor a várandóssága és a szülése körülményeit szeretné maga megválasztani, befolyásolni. Az édesanyák biztonságérzete, belső ereje nagyban elősegíti a várandósság és a szülés természetes folyamatát majd ezután a csecsemő szoptatását, szerető gondozását.

TEK Coach© & dúla

A dúlaság, a coaching és kineziológiai módszerek ötvözésével tudom támogatni a várandósság, anyaság, nőiséggel, női életúttal kapcsolatos elakadások megoldásában a hozzám fordulóknak. A dúla, mint szülés körüli asszonytársi segítség, számomra nem merül ki a várandósság és szülés körüli és utáni kísérésben, támaszban. Életünk során, számtalanszor megismételjük, újra játsszuk azt a problémamegoldási stratégiát, ahogyan a világra jöttünk, egészen addig, míg ezt valamilyen módszerrel újra nem írjuk, fel nem oldjuk magunkban. Minden egyes nagy válaszútkor, döntéskor szinte újra meg újra meg kell születnünk, világra kell engednünk önmagunkat ahhoz, hogy továbbléphessünk. Egy vállalkozás, vagy szellemi gyermek (pl. könyv) világba engedése is megkívánja a megfoganás, várandósság, a vajúdás, a megszületés és táplálás és elengedés fázisait. Ehhez nyújtok kísérést a kineziológia és a coaching ötvözésével a dúlai szemlélet érvényesítve. A várandósságot és a szülést a női élet nagy esélyének tartom a saját belső teremtőerő megtalálására, amely a kreatív tevékeny élet alapja.

Kapcsolat

tel.: 70/254-52-72