Női Teremtőerő

Az alkotó női életért. Hogyan változtasd a Nőiséged életed erőforrásává, teremtőerejévé – Kismamáknak, Anyukáknak, Nőknek

Adventi Spiráljárás a Női Teremtőerődhöz 6. Mi az, amire a lelked szomjazik?

Szeretettel Köszöntelek!

Egy kérdést tettem ajándékként a csizmádba december 6.-dika alkalmából, az Adventi Spiráljárásunk mai lépéséhez. Sokat nem is írok ma neked, hogy ne vegye el az olvasással a kérdésed elől a teret és az időt. Ha ma kapcsolódsz be az Adventi Spirálba, kérlek, hogy olvasd el az Spirálba való belépést is első lépést is mindenképpen.

Mi az, amire a lelked sóvárog, szomjazik? Mi jutott most eszedbe legelőször? Írd le gyorsan. Nem arról van szó, amiről azt gondolod, hogy szükséged van rá, bár ha már összehangoltam élsz a lelkeddel, akkor ez a kettő már egy számodra.

Van valami, amire szinte szomjazol? Azt, hogy ehhez milyen út vezet az egy másik kérdés, lépés. Most csak az irányt találd meg.

Gyújts meg egy szál gyertyát és tedd fel ezt a kérdést a lelkednek hangosan. És azután Figyelj! Hallgasd meg mit mond a lelked. Ha nem mond semmi, az se baj, lehet hogy túl sokáig volt csöndben. Csak engedd bele a kérdést a térbe!

  1. Megteheted ezt intuitív írással is. Írd le egy papírra, naplóba, ami eszedbe jut cenzúra nélkül. Csak szavakat, bármit.
  2. Mindezt a természetben is megteheted, úgy hogy ott sétálva a fák, növénye, a Föld segítségét kéred.
  3. Megteheted szabad tánc segítségével (alább találod ehhez a zenét)

Ma ezt a 3 módszert ajánlom neked, de természetesen bármilyen más módszert használhatsz, ami a szívedhez közel áll.

Ha van kedved írd meg nekem milyen tapasztalataid voltak ezzel a gyakorlattal.

Nyugodtan oszd meg nyugodtan valakivel ezt az Adventi ajándékot, akiről úgy gondolod, hogy szüksége lehet rá.

Kívánom, hogy a Belső Napod ragyogjon!

Boglárka

Categories: KözÉpPont visszaszerzése

Tags:

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .