Női Teremtőerő

Az alkotó női életért. Hogyan változtasd a Nőiséged életed erőforrásává, teremtőerejévé – Kismamáknak, Anyukáknak, Nőknek

Adventi Spiráljárás a Női Teremtőerődhöz 7. Egymásra hangolva

Szeretettel Köszöntelek!

Ma be kell vallanom, hogy az Adventi Spirál következő lépését egészen mostanáig elhalasztottam. Nehéz volt, mert tudom a visszajelzéseitekből, hogy sokan várjátok. Áramlok a napi inspirációmmal és időnként veszem igénybe a régebbi gondolataimat. Így minden napra igyekszem aktuális érzéseket, gondolatokat hozni, hogy egy fejlődési folyamatot tudjak nektek átadni, és ebben vezetni benneteket.

Íme, amit a mai nap hozott nekem. Társasjáték a nagylányommal. Igen jól olvasod. Itthon van néhány napja, már javulóban, és ilyenkor erősödik benne az Anya figyelj rám érzés. Új neki, hogy most már végig dolgozom itthon a napot, és nem szórakoztatom, hanem időnként ránézek. Olyan folyamatok zajlanak bennünk mostanában, hogy mára viszont már nagyon ideje volt egy társasjátéknak, amit sohasem tudunk játszani, ha itthon van a kistesója. Szóval ma a napi ügyintézés, ebéd, után még egy társasjátékra is leültünk és nagyon jó csapatmunka kellett hozzá. A játék lényege az összehangolódás és együttműködés volt, és a nagylányom szeretet tankjának a feltöltése. Most ennek az örömét és tapasztalatát hoztam nektek mára. Remélem, hogy ma, de legkésőbb ti is tudtok hozni egy ilyen döntést, akár ha 10-20 percre is, ami feltölti a ti és a másik szeretet tankját.

December 7. A mai nap kérdése és gyakorlata: 

Ki az, akire nem tudsz elég időt szentelni, és már nagyon vágyik rá, hogy veled legyen? Ki az, akivel te szeretnél nagyon minőségi időt eltölteni. Valóban jelen lenni.

Ma valósítsd meg, hogy legalább 10 percig osztatlan figyelmedet és jelenlétedet adod oda valakinek.

Ha van kedvetek írjátok meg nekem, hogy sikerült.

Egy kis zene azért mára sem árt a KAPCSOLÓDÁSHOZ:

Áldott békés FIGYELMET és JELENTLÉTET kívánok a következő időszakban számodra!

Ha most kapcsolódsz be, olvasd el az első levelemet “Adventi Spirál a Női Teremtőerődért 1. ” címmel.

Kívánom, hogy a Belső Napunk felragyogjon!

Teremtőerőben Gazdag Életet kívánok neked!

Boglárka

Név*
Email*
Hírlevél küldését kérem,az Adatkezelési tájékoztatót elfogadom*

Categories: KözÉpPont visszaszerzése

Tags: ,

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .