Női Teremtőerő

Az alkotó női életért. Hogyan változtasd a Nőiséged életed erőforrásává, teremtőerejévé – Kismamáknak, Anyukáknak, Nőknek

Tudsz-e hálás lenni? (gyakorlat) Női Teremtőerőd Adventi Kalendáriuma 7.

Szeretettel Köszöntelek!

Rengeteg a fény és a csillogás kint és a mindent beborító fehér hótakaró sem érkezik még hozzánk, hogy megkönnyebbülést hozzon a lelkünknek a mindent átszövő beborító fehérség látványa. Mindannyian érezzük ezt a megtisztulást, ha körülöttünk fehérbe borul a táj.

Adventi időszak egyik fontos állomása, hogy elővedd a naplódat, meggyújts egy gyertyát és egy kis énidőt szentelj annak, hogy arra irányítsd a Belső Fényedet a téli sötétségben, hogy miért is vagy hálás az életednek ezen a pontján. Nagyon hasznos ez a gyakorlat, és meglásd meghálálja magát amint leírtad!

December 7.  A mai nap gondolata és gyakorlata: (öröm és hála)

Gyújtsd meg az ADVENTI GYERTYÁDAT, vedd elő az ADVENTI NAPLÓDAT és gondold végig, majd írd le, hogy kinek és miért lehetsz hálás az elmúlt héten, akár az elmúlt néhány hónapban, periódusban. Lehet ez a legapróbb ölelés, baráti szó is. Rajtad áll, hogy hogyan tekintesz végig a heteden, elmúlt időszakodon. Azt javaslom, hogy legalább 20 dolgot írjál le.

Azt is gondold végig, hogy mi az, amid már van, amit értékelsz magadban és a jelenlegi élethelyzetedben. Ehhez is legalább 20 dolgot írjál föl.

És íme egy dal a Secret Garden együttestől a háláról Thank you címmel. Engedd, hogy átjárjon az ÖRÖM és a HÁLA érzése. Ha nehezen megy a 20-20 dolog felírása, akkor a dal közben ragadj ceruzát, biztosan eszedbe jut valami. Thank you címmel.

Ha kedvet érzel, megosztani velem a felmerülő gondolataidat, ne habozz elküldeni nekem őket a komlosiboglarka@gmail.com-ra!

Kívánom, hogy a Belső Napunk felragyogjon!

Teremtőerőben Gazdag Életet kívánok neked!

Boglárka

Név*
Email*
Hírlevél küldését kérem,az Adatkezelési tájékoztatót elfogadom*

Categories: Adventi Kalendárium, Belső erőforrásaink, Ciklikusság, KözÉpPont visszaszerzése, meditáció, méh, Női Teremtőerő

Tags:

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .