Női Teremtőerő

Az alkotó női életért. Hogyan változtasd a Nőiséged életed erőforrásává, teremtőerejévé – Kismamáknak, Anyukáknak, Nőknek

Adatvédelmi nyilatkozat

A honlapon bemutatott és olvasható tartalom Dr. Komlósi Boglárka tulajdonát képezik,  kivéve ha ez a forrásmegjelölésnél másként van jelezve.

Dr. Komlósi Boglárka a regisztrációkor megadott adatokat az érvényes törvényi előírásoknak megfelelően bizalmasan kezeli, harmadik fél számára azt át nem adja. Az internetes tárhelyszolgáltató fér még hozzá, de indokolatlanul és büntetlenül ő sem teheti ezt meg.

Tárhelyszolgáltatóm: Profitárhely Kft. (Székhelye: 6000 Kecskemét, Szolnoki út 23., Tel: +36 20 254 0866, Web: www.profitarhely.hu , Email: ugyfelszolgalat@profitarhely.hu  Adószám: 23173080-2-03

Adatvédelmi felelős a mindenkori ügyvezető.

Az adatvédelmi elvek kialakításakor figyelembe vettem:

  • az 1992. évi LXIII. törvényt a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról
  • évi CXIX. törvény (a kutatás és a közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcím adatok kezeléséről szól)
  • valamint az 1998. évi VI. törvényt (az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozásáról szól)
  • évi CVIII. tv. (az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szól)
  • évi XLVIII. tv. (a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szól)
  • az Európai Parlament és a Tanács 2016/679 rendeletének vonatkozó rendelkezései alapján az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során.

A feliratkozás egyetlen kattintással bármikor megszüntethető Dr. Komlósi Boglárka által küldött elektronikus levél legalsó sorában lévő leiratkozási linkre való kattintással. Amennyiben ez nem működik bármilyen okból kifolyólag, válaszlevélben ezt lehet kérni.

Dr. Komlósi Boglárka weboldalain kezdeményezett feliratkozás, illetve vásárlás egyben a feliratkozási feltételek kifejezett elfogadását jelenti, azaz a felhasználó előzetes hozzájárulását a vállalkozás adatbázisába való felvételhez, illetve elektronikus levelek fogadásához.

A hírlevélre való feliratkozással, a jelölő négyzet bepipálásával kifejezett hozzájárulásodat adod, hogy az általad így önkéntesen szolgáltatott személyes adataidat (email cím, keresztnév) Dr. Komlósi Boglárka Egyéni Vállalkozó, Adószám: 52423701-1-26 Szeged, Sárkány u.22/B  E-mail:komlosiboglarka@gmail.com mint adatkezelő kezelje a hozzájárulásod visszavonásáig abból a célból, hogy az általa küldött hírlevél egyes részeit a feliratkozó űrlap oldalán megjelölt tartalommal és aktuális program-és tanfolyamajánlóval  e-mailben elküldje a részedre. Ha szeretnél leiratkozni, bármikor megteheted, a hírlevél alján található leiratkozás linkre kattintva.

Workshopra, egyéni konzultációra való bejelentkezéskor, tanfolyami regisztrációkor, valamint egyes termékek vásárlásakor további adatok is szükségesek (email cím, keresztnév, vezetéknév, szállítási és számlacím, telefonszám). Kiszállítás esetén a megadott adatokat csak és kizárólag a termékek kiszállítását végző cég (MPL, futárcég) számára adom meg, akik csak a kiszállítás megtörténtéig jogosultak használni rendeltetésszerűen az adataidat.

Ha úgy gondolod, hogy kéretlen emailt (SPAM) kaptál tőlem, szállítási partneremtől, vagy bárkitől, aki a képviselőmnek tünteti fel magát, kérem jelezd az adott email továbbításával az info@noiteremtoero.hu címre.