Női Teremtőerő

Az alkotó női életért. Hogyan változtasd a Nőiséged életed erőforrásává, teremtőerejévé – Kismamáknak, Anyukáknak, Nőknek

A gyakorlat, ami megtart a Átváltozásban, a folyamatos változások közepette

Örömmel olvastam a visszajelzéseiteket, gondolataitokat az változásról és átváltozásról. Kérdeztétek néhányan, hogy mit az, ami megtart engem a változások, és az átváltozások közepette?

Mi adja a belső középponthoz való visszatérést, mert hogy emberként mindannyian ki-ki billenünk a középpontunkból, tengelyünkből, az harmóniából.

Ha jártál már nálam workshopon, vagy olvasod a hírlevelemet, írásaimat, akkor ki fogod találni az első kettőt, emellett még megosztok néhányat, ami talán segítségedre lehet.

Ami mindegyikben közös, hogy én magamban Szent Időnek hívom, időzés a Belső Templomomban.

  1. Szabad táncmeditáció
  2. Meditáció
  3. FöldAnya ajándékai: Gyógynövények és illóolajok védelmében
  4. Intuitív írás
  5. Éneklés
  6. MA-URI© bodywork
  7. Természetben lenni 

+És mindezek után fontos, hogy CSELEKEDJ is valami apróságot, TEGYÉL egy icipici lépést a megoldás felé. Fontos, hogy nem kell mindent megoldani egyszerre!

Ezekről fogok írni neked a következő néhány napban.

📨 Ha szívesen magad is kipróbálnád őket, kérlek iratkozz fel a 8 részes “Gyakorlatok a Belső erő visszaszerzésére”  hírlevélsorozatra, amelyet épp most bocsátok útjára napokon belül.

Kívánom, hogy a Belső Napod felragyogjon!

Boglárka

Categories: KözÉpPont visszaszerzése

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .