Női Teremtőerő

Az alkotó női életért. Hogyan változtasd a Nőiséged életed erőforrásává, teremtőerejévé – Kismamáknak, Anyukáknak, Nőknek

Évtervező_Sikerélmény_hanganyag

Évtervező hanganyag vázlatát nagyon lecsupaszítva teljesség igénye nélkül átfuthatod a bejegyzés alján. A hanganyagban sok motiváló példát hozok, és sok mindent elmagyarázok.

Ez a tervezést segítő hanganyag most az elme, a ráció oldaláról támogatja az álmaid, céljaid megvalósítását. Ha tanácstalan vagy még, hogy merre indulj, ha elfelejtetted hogy mik voltak az álmaid, céljaid hajdanán, ajánlom ezeket az intuíciós Belső Iránytű gyakorlatokat: https://www.noiteremtoero.hu/intuicioerosito-belso-iranytud-megtalalasa-gyakorlatok/.

Ez a két megközelítés együtt lehetőséget teremt arra, hogy ne a mások által rádszabott vágyaidt, céljaidat tűzd ki, hanem találd meg a sajátjaidat!

Ne sodródj, hanem alkoss, teremtsd az életedet! Hozz létre értéket!

Csukd be magadra az ajtót! Te magad tudod az időt magadnak megteremteni, más nem fogja! Ezek a sikerek erősítenek téged tovább.

Hallgasd meg a hanganyagot!

1. Miért és kinek vagy hálás?

2. Sikerélményeid

Amikor úgy érezted, hogy nem tudsz legyőzni egy akadályt, nem tudsz megmászni egy hegyet, vagy lejönni onnan?

3. 2021-es célok megfogalmazása: Mit szeretnél megVALÓSÍTANI, megTEREMTENI magad körül, magadban?

a, Írj össze 10- 15 célt, ezután rendezd őket csoportba, regyszerűsítsd le 5 fő kategóriára.

b, Bontsd le őket negyed éves periódusokra és konkrét tettekre. Mit kell tennem, ahhoz, hogy ez teljesüljön? Írd le ezeket dátummal.

Én például előző évben megfogalmaztam, hogy kidolgozom és továbbfejesztem, és online átadható formába öntöm az ismeretanyagot,  gyakorlatokat, amelyeket a NTT Worksopok alkalmával csoportos közegben adtam át. A Workshopok alkalmával mindig felmerült az igény  az utánkövetésre, a jó energiaszint fenttartására. Így úgy készítettem el az önállóan is feldolgozható anyagot, hogy a workshop napok kiegészítő anyagául szolgálhasson, ezek kombinálhatóak legyenek. Ha valaki nem tud vagy szeretne személyesen résztvenni, az is érezhesse áldásos hatásait. Ami nem sikerült ebből 2020-ban az a tanfolyam technikai előkészítése, zárt oldalra feltöltés, és egyéb automatizálások. Ez a része most 2021 januárjában vár rám, így csak február elején indul az online csoport.

Hamarosan küldöm a 3. hanganyagot, amiben a terveidre rátekintve, felülvizsgálva, átformálhatod úgy, hogy a női energiaháztartásod, szinted ciklikus természetét is figyelembe vedd. Hogy miért nem rögtön így készítettem a hanganyagot? Ennek a lépésnek a fontosságáról a következő hanganyagban beszélek neked részletesen.

Jó munkát kívánok neked és azt, hogy jól használható tervet tudj létrehozni, amely térképül szolgál álmaid, céljaid megvalósításához!

Kívánom, hogy a Belső Napod felragyogjon!