Női Teremtőerő

Az alkotó női életért. Hogyan változtasd a Nőiséged életed erőforrásává, teremtőerejévé – Kismamáknak, Anyukáknak, Nőknek

Kapcsolat

Komlósi Boglárka vagyok.

A nyelvészeti kutatómunkától az alkotó női élet titkainak kutatása felé fordultam.

Azt kutatom, élem és adom tovább, hogyan tudjuk táplálni női létünk alkotó tüzét, női energiarendszerünket.

Nőket segítek hogy alkotó, kiteljesedett életet élhessenek, női ciklusaikkal és a természet ciklusaival összhangban. Én magam is ezt élem, erre törekszem. Ha olvasnál az én történetemről kattints át ide, így képzéseimről is bővebben olvashatsz.

Mi a kiteljesedett, energikus, alkotó élet női útja?

Ha ezt keresed vagy éled magad is, jó helyen jársz. Ehhez találsz itt segítséget! 

Mozgásmeditációval, szabad tánccal, MA-URI© bodyworkkel, Női Teremtőerő Táncos női workshopokkal, és TEK (Transgenerációs Epigenetikus Kineziológus) Coaching szemléletű személyes konzultációval segítem a hozzám fordulókat. 0-101 éves korig (Legidősebb résztvevő a Női Teremtőerő Táncon egy 84 éves hölgy volt. Köszönöm neki a bizalmat és a kíváncsiságát.)

Fontos részük van online tananyagaim, és workshopjaim fejlesztésében, (tudásom rendszerezésében és átadásában) a magyar és elméleti nyelvészet szakos tanulmányaimnak, és a pragmatika (nyelvhasználat) területén megírt doktori disszertációmnak. Nagyon sokat tanultam mentoromtól, témavezetőmtől arról, hogyan segíthetek támogathatok valakit a saját kibontakozásában. Hogyan kell elkezdeni, végigcsinálni, aztán befejezni valamit. Ezért nagyon hálás vagyok neki. A kutatási éveim alatt és után a Szegedi Tudományegyetem Általános Nyelvészeti Tanszékén és a Kommunikáció és Méditudományi Tanszékénén szerzett óraadói tapasztalataimnak hála könnyen jön a váltás a workshopok és tanfolyamok világába.

Várlak szeretettel női közösségünkbe, személyesen és online formában is. Kapcsolat velem: info(kukac)noiteremtoero.hu  vagy telefonon a 70 254 52 72 számon.

Itt tudsz Beiratkozni a önfeljesztő minikurzusomra, amely a női lét problémáiba, feladataiba és válaszaiba  az archetípusok segítségével vezet keresztül.

Email*
Név*
Ajándék anyag és hírlevél küldését kérem,az Adatkezelési tájékoztatót elfogadom**

Kívánom, hogy a Belső Napunk felragyogjon!

Boglárka