Női Teremtőerő

Az alkotó női életért. Hogyan változtasd a Nőiséged életed erőforrásává, teremtőerejévé – Kismamáknak, Anyukáknak, Nőknek

Női archetípusok – Női önfejlődést támogató ajándék hanganyagok (e-mail kurzus)

Az egészséges, energiájával jól gazdálkodó nő tudatosan éli női életciklusait, havi ciklusait, folyamatosan táplálja a méhének, szív terének és elméjének egészséges energetikáját.

Női út – Női megoldások

Ha szeretnéd, és érdekel a női életutad számára milyen bölcsességeket rejtenek számodra a női archetípusok, akkor kérd az ajándék minikusrzust most. Bővebben>>

Jó helyen jársz, ha azt kutatod, hogyan aknázhatjuk ki mi nők alkotó, teremtő energiáinkat, életünk minden területén. Ha szeretnéd megérteni, és erőforrásként használni női energiáidat, női ciklusod természetes periodikusságát, nem pedig pusztán elszenvedni.

Az egészséges, energiájával jól gazdálkodó nő tudatosan éli női életciklusait, havi ciklusait, folyamatosan fenntartja a méhének egészséges energetikáját. Mozgásmeditációval, Női Teremtőerő Tánccal szabad tánccal, MA-URI © bodyworkkel, női workshopokkal segítem a hozzám fordulókat 0-101 éves korig. A legidősebb résztvevő a Női Teremtőerő Táncon egy 84 éves hölgy volt. Köszönöm neki a bizalmat és a kíváncsiságát. Várom a hasonlóan nyitott fiatalokat, időseket, nagymamákat, anyákat, lányokat, unokákat, testvéreket és barátnőket.

Mi teremtjük a világot lányainknak, unokáinknak, amelyben élni fogják női létüket. Mi a kiteljesedett, energikus, alkotó élet női útja? Ha ezt keresed vagy éled magad is, jó helyen jársz. Ehhez találsz itt segítséget! 

Meg lehet lovagolni a hullámokat élvezettel, örömmel tapasztal szörfösként. Fejleszd érzelmi állóképességedet, ha nem akarsz hánykolódni érzelmeid tengerén, hanem tudatosan uralni akarod (nem elnyomni!) az érzelmeidet, női életedet, ciklusaidat, amelyek olyan hullámzóvá teszik olykor a hangulatunkat, mint a hullámlovaglás.

  • Ha világosan szeretnéd nem csak a környezeted, de önmagad számára is kommunikálni az érzéseidet, vágyaidat, céljaidat;
  • ha alkotó életet élő nő vagy (vagy az szeretnél lenni!);
  • ha toporogsz és egyelőre élesztgeted az alkotó életed tüzét;
  • ha nőként szeretnél boldogulni az intuíciódat és az értelmedet együtt használva;
  • ha női közösségre vágysz;
  • ha várandósként mozgósítani, felébreszteni szeretnéd belső erőforrásaidat, ezzel is készülve a gyermeked születésre, világba engedésére.
  • ha méhedet eltávolították, és szeretnéd méhed terének energetikáját táplálni
  • ha rendszertelen a menstruációd
  • ha női szerveid egészségét szeretnéd támogatni

Gyere, kukkants be hozzám! Első lépésként vedd fel velem a kapcsolatot és kérd az ajándék anyagaimat! Olvasgass, kutakodj női kérdéseid után a virtuális könyvtáramban. Használd a keresőmet a téged érdeklő témák megtalálására!

Belső erőforrásaink 1. Női lét 13 archetípusa c. írásomból. A Bennünk Élő Archetípusok ajándék minikurzusban részletesen megismertetlek a női archetípusokkal, és azzal hogyan használhatjuk belső erőforrásként őket életünk során.

Megfogom a kezed és segítek elindulni, továbbhaladni az úton.

Élj a Női Teremtőerőddel!

Kívánom, hogy a Belső Napod felragyogjon!

Boglárka

Email*
Név*
Ajándék anyag és hírlevél küldését kérem,az Adatkezelési tájékoztatót elfogadom**