Női Teremtőerő

Az alkotó női életért. Hogyan változtasd a Nőiséged életed erőforrásává, teremtőerejévé – Kismamáknak, Anyukáknak, Nőknek

SzívMeditáció, Szeretet meditáció (hanganyag)

Szívmeditáció. Hajnali meditáció

Szeretettel Köszöntelek!

Ma hajnalban SzívMeditációt készítettem számodra. Éjjeli inspirációt, nem hagytam elillanni a hajnali órákkal, így most egy gyönyörűszép kristálybarlangba hívlak téged, hogy megtisztíthasd szíved területét, szívcsakrádat egyszerűen.

Hívlak, hogy szívedet befogadóvá tedd a legtisztább és legmagasabbrendű érzésekre, amilyen a hála, a csodálat, öröm amelyet a természetben lépdelve érezhetsz, amikor szerelmes vagy, amikor érzed, hogy elönt és túlcsordul benned az életszeretet, és önmagad szeretete. Feltétel nélküli szeretet.

Dőlj hátra és csináld meg ezt a meditációt most velem!

A hanganyag a Szív Útja – Belső iránytű alapozó kurzus hanganyagainak egyike lesz, amely májusban indul útjára. Ez kiegészíti a most futó Méhed Köszöntése – Belső Iránytű kurzust. Ha érdeklődsz, kérlek írj nekem az info@noiteremtoero.hu címre vagy iratkozz fel a hírlevelemre (jobboldali sávban), így értesíteni foglak a workshopról, indulásról kedvezményekről is.

Gyere és lépj be velem a kristálybarlanga, fogom a kezed és vezetlek!

SzívMeditáció a Kristálybarlangban

Ha további inspirációkra vágysz, kérd az ajándék minikurzusomat, és rendszeres híreket tőlem nőiség témában!

+ Kérd a felvételedet a zárt Női Teremtőerő Tánc Fb csoportba

Itt reggelente napindító zenéket, meditációkat és workshop híreket osztok meg. Lehetőség van beszélgetni is női témákról. https://www.facebook.com/groups/1331206796892579

Email*
Név*
Ajándék anyag és hírlevél küldését kérem,az Adatkezelési tájékoztatót elfogadom**

Kívánom, hogy a Belső Napod felragyogjon!

Boglárka

PS: Még egy kis zene hangolódni: https://www.youtube.com/watch?v=kDu3UEWHsV4