Női Teremtőerő

Az alkotó női életért. Hogyan változtasd a Nőiséged életed erőforrásává, teremtőerejévé – Kismamáknak, Anyukáknak, Nőknek

NŐI TEREMTŐERŐ TÁNC Workshop

Méhkehely - Születés

Méhkehely – Születés

Ha érzed a hívást, gyere és tarts velünk a női erőnk és női utunk megtalálását segítő (szabad és kötött) csípőmobilizáló táncokban.

Mikor nekem való ez a workshop?

Ha úgy érzed, hogy szeretnéd fokozni: női energiádat, mozdulataid és cselekedeteid mögött álló szándékot megtapasztalni, éberségedet a NŐI CIKLUSODRA, ciklus vagy termékenységi problémáid vannak.

Női ciklusunk, az alkotó életünk ciklusainak analógiája, amely a Megfoganás/BEFOGADÁS, Növekedés/MEGTARTÁS, KITELJESEDÉS és ELENGEDÉS fázisai ismétlődnek.

Ha a női ciklusról olvasnál bővebben: https://www.noiteremtoero.hu/noi-ciklus-ar-apalyai-1-testi-1/

Nehéz női mintáid vannak, fájdalmas menstruációd, PMS tüneteid, amelyeket el akarsz ELENGEDNI. Ha érzed, hogy ideje van a VÁLTOZÁSNAK, ideje van annak, hogy jobban érezd magad a bőrödben, ÖRÖMMEL élj és tevékenykedj, akkor ismerkedj meg a testeddel, és mozogj szabadon.

Aki most készül gyerekvárásra, annak a csípőlazító mozdulatok támogató felkészülést jelenthetnek a befogadásra, termékenység fokozására.

Akinek az életében a ciklikusság már megszűnőben van, jótékony hatása van az átmenet megélésére, és a havi ciklusának elengedésére.

Ha a (teremtő) mozdulat és az érintés erejéről olvasnál még: https://www.noiteremtoero.hu/erinteni-es-megerintve-lenni-ne-fogd-meg/

A tánc célja nem az, hogy “szépen táncoljunk”, hanem hogy összekapcsolódjunk a testünkkel, kezünkkel, lábunkkal, csípőnkkel és megérezzük, hogy milyen mozdulatokra van szükségük. Lehet az egy fejkörzés, nyújtózás. Nem a klasszikus táncfogalomban gondolkodom, hanem inkább a gyógyító mozdulatban.

Csak nők vagyunk, ki könnyebben ki nehezebben oldódik. Ha nem érzed úgy, hogy holnap készen állsz bekukkantani hozzánk, akkor talán később jön el az ideje. Mindenesetre bármikor is lesz az, szeretettel várlak. Ha pedig máshol van dolgod, az is ki fog derülni, csak ne lankadj a kereséssel!

HOGY NÉZ KI A FOGLALKOZÁS?

A workshopot 1 és 2 napos formában tartom. A Workshop 2 x 3 órás blokkból áll közte egy –  órás ebédszünettel!

A Női Teremtőerő Tánc 3 órás blokk felépítése:

2 x 1,5 óra közte 10 perc szünettel.

3 órás alkalom

A táncos részek közé több beszélgetés, kérdés, megosztás, testtudatosítás, néhány játékos feladat (egynéni, páros, csoportos) kerül. Ebben a formában erősebben dolgozhatunk a fókuszunkkal, személyes céljainkkal. Időnk van papírra vetni a gondolatainkat, céljainkat.

Időnk van elmélyedni a saját testi reakcióinkban, érzeteinkben. Visszajelzést adni, megosztani, és meghallgatni.

Az alkalom fókuszaként megjelölt témáról rövid beszélgetések (nincs megszólalási kötelezettség), reflexiók, a testérzeteinkhez kapcsolódva.

Időnk van elmélyedni , ami nagy előny az otthoni gyakorlásuk során.

Hogyan született meg bennem ez a tánc és hogyan is néz ki egy ilyen alkalom?

Itt olvashatsz róla még bővebben:

https://www.noiteremtoero.hu/hogyan-szuletett-meg-bennem-a-noi-teremtoero-tanc-gondolata/

Hozd el a barátnődet, édesanyádat, lányodat, nagymamádat (a legidősebb résztvevő egy  84 éves hölgy volt, hálás vagyok neki a nyitottságáért)!

Következő alkalmakról itt tájékozódhatsz: https://www.noiteremtoero.hu/category/noi-teremtoero-tanc/

vagy a https://www.facebook.com/noiteremtoero/oldal követőjeként értesülhetsz, illetve Női Teremtőerő Tánc zárt csoportba kérhetsz felvételt, ahol a workshopok időpontját és témáját elsőként osztom meg, illetve rendszeresen osztok meg zenét és mozgásos feladatokat, lehetőség van a visszajelzésre, kérdésekre.

Bejelentkezés privát üzenetben, hogy biztosan legyen helyed 🙂 A komlosiboglarka(kukac)gmail.com címen.
Ha érdekel, de nem tudod mi ez igazán, írj nekem és kérdezz 🙂

Ingyenes önfejlesztő anyagaim: http://www.noiteremtoero.hu/onfejleszto-ingyenes-anyagok-e-mail-kurzus-hanganyag-toltsd-le-most/

Kívánom, hogy a Belső Napod Felragyogjon!

Boglárka

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .