Női Teremtőerő

Az alkotó női életért. Hogyan változtasd a Nőiséged életed erőforrásává, teremtőerejévé – Kismamáknak, Anyukáknak, Nőknek

Adventi Spiráljárás a Lelkedhez 14. – Kérlek, maradj a KözÉpPontodban!

Szeretettel Köszöntelek!

Kérlek, maradj a KözÉpPontodban!

Elérkeztünk az Adventi Spiráljárás 14. lépéséhez. Egy picit szeretném neked összefoglalni, hogy eddig honnan hová tartunk, hol vagyunk és merre jártunk közben.

Az Spiráljárás bejáratánál, az adventi időszak kezdeténél arról írtam neked, hogy ebben az évben máshonnan kezdjük már a Belépést, más a fókuszunk is. Az egyénire továbbra is figyelünk, hiszen ez az alap egyrészről, másrészt a közösségi szintekre is fókuszálunk.

Olyan ez mint az elliptikus pálya, amelynek két gyújtópontja van. Egyszer az egyik van közelebb másszor a másik. Van idő, amikor egyiknek van az ideje, s van amikor a másiknak az életedben. Érdemes feltenni magadnak a kérdést, hogy te hogy vagy ezzel?

De menjünk is tovább csak vázlatosan. A 2. lépésként a Spirál, a kör és a Ciklus, majd a 3. lépésben Csodák kerültek fókuszba, ahogy képes vagy-e, szoktad-e Díszbe öltöztetni a Szívedet. Ezután léptünk tovább abban, hogy Vajon mivel is eteted a táltos paripádat? Tudod-e honnan szerezzél neki parazsat?

Az 5. lépésünk alkalmával emlékeztettelek a Megszenelt Percekre. Arra, hogy mit is jelent ez számodra, milyen szép lehetőségek rejlenek abban, ha vannak Megszentelt Perceid, óráid, és egyszer csak majd az egész életed egyre inkább ilyenné válik. Aztán faggattalak arról, hogy tudod-e Mire szomjazik a Lelked?

A 7. lépésként előtérbe került a Közösen eltöltött idő (Egymásra hangolva), hogy Ki az, akire nem tudsz elég időt szentelni, és már nagyon vágyik rá, hogy veled legyen? – Ehhez kapcsolódva illesztettem hozzá a gyönyörű zenét, a KAPCSOLÓDÁS vágyáról.

Aztán elérkeztünk egyszer csak, vagy inkább visszaérkeztünk az örök női középpontba a MÉHünk Terébe Mária napján a 8. lépésünknél. sok gondolatom megosztottam veled a női közösségi rituálék megtartó erejéről fontosságáról, egyéni és közösségi szinten is. Továbbléptünk innen ahhoz a kérdéshez, hogy Tudsz-e hálás lenni? Miért vagy hálás most az életednek ezen a pontján, napján.

Kérdeztelek arról közös utunk 10. lépésénél hogy Hol érzed a Fényt magadban? Mire vetül a Belső Fényed? Mi az, amit növelsz magadban és magad körül? , majd egymásba öltve karjainkat tovább sétáltunk együtt életünk azon kérdéséhez, hogy mit jelent Szívvel-Lélekkel ÉS Ésszel élni. A hangsúly az ÉS-en van, amit eddig VAGY-ként hallottál valószínűleg.

És most érkeztünk el az Időzítés kérdéséhez, hogy minek is van itt az ideje? Hogyan vagy te a belső időzítőddel és a külső ritmusokkal? És mi az az Isteni időzítés.

És megérkeztünk számomra az egyik legkedvesebb témámhoz Rítusok – Menarche – a Holdidő mint a kérdések ideje. Ebben a lépésben sokat meséltem neked arról, hogy a női élet folyamataiban, milyen is az, amikor nem marad egyedül az ember. Ilyen például az első menstruáció megélése. És ehhez kapcsolódóan beharangoztam a 2023-as Tavaszi Napéjegyenlőségre egy Menarche szertartás-workshopot, valamint olvashattál az 2023 januárjában újra induló kiscsoportos Méh Köszöntő – Belső Iránytű online kurzusról.

Kérlek, hogy állj meg picit és tekints vissza a te életedben, mi és hogyan volt jelen ezekből a lépésekben? Mi volt az, ami megérintett és mi az, ami nem a tiéd ebből? Hol kapcsolódnak össze a te jelenlegi személyes életeddel ez a virtuális de erősen közösségi esemény, folyamat, amiben együtt járjuk a Spirált a Lelkünkhöz. Kérlek oszd meg velem, hogy mire jutottál, a válaszaidat az info<kukac>noiteremtoero.hu címen, messengeren, fb-n, ahol szimpatikus neked. Örömmel fogom olvasni!

Kérdezd meg ennek a zenének a segítségével, hogyan is vagy te a női közösséggel? Van-e körülötted támogató női közeg? Szeretnéd-e ha lenne? Vagy inkább magányos farkas voltál eddig?

Egészségedre!

Ha most kapcsolódsz be, olvasd el az első levelemet “Adventi Spiráljárás a Női teremtőerőhöz 1. ” címmel.

Boglárka

Kívánom, hogy a Belső Napod felragyogjon!

Boglárka

Categories: KözÉpPont visszaszerzése

Tags: ,

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .