Női Teremtőerő

Az alkotó női életért. Hogyan változtasd a Nőiséged életed erőforrásává, teremtőerejévé – Kismamáknak, Anyukáknak, Nőknek

Adventi Spiráljárás a Női Teremtőerődhöz 10. – Hol érzed a Fényt magadban?

Szeretettel Köszöntelek!

Mondd mire vetül a Belső Fényed? Kinek minek világítasz vele? Tudsz róla, hogy ott bent mekkora erő, csoda rejlik benned?

Advent egyik legnagyobb kihívása a mai ember számára, hogy észrevegye a pislákoló fényt. Észrevegye a gyertyalángot, a csillogó-villogó érzékszerveket túltelítő és eltompító mesterséges fényben.

A pislákoló fényt főleg akkor nehéz észrevenni, ha az egészen közel van hozzánk. A Belső Fényedet is nehéz észrevenni, érzékelni és helyette sokszor külső mesterséges fényeket keresünk. Külső kapaszkodókat, erőforrásokat veszünk igénybe, akkor is, amikor a belső erőnk is megtartana bennünket, ha használni tudnánk. Ne felejtsd, a legsötétebb időkben is ott van számodra, ott van benned a Belső Fényed, használd!

Ehhez persze gondozni kell, ápolgatni és táplálni. Tudni kell mikor kérjek külső erőforrást, mert ez is nagyon fontos. Fontos, hogy tudjak kérni és megtámaszkodni másban, de legyen ez egy tudatos választás eredménye, gazdálkodás az erőforrásaimmal.

Gondold végig, hogy mire vetül a te Belső Fényed? Mi az, amit te növelni szeretnél a következő ciklusban, évben? Most csak belső képeket teremts, nem kell listáznod. Csak merülj el a jóérzéseidben. Kérdezd meg a testedet is, hogy ő mit szeretne, mire vetítsd a figyelmed, a fényed a következő éves ciklusodban!

December 10. A mai nap kérdése és gyakorlata: (hol érzed magadban a fényt?)

Hogy érzed magad most ebben a percben? Milyen testérzeteid vannak? Tudod-e mire várakozol te személyesen most ADVENT idején? Fogalmazz meg EGY dolog, ami a legfontosabb számodra a jelenlegi helyzetedben, életszakaszodban, vagy csak most december idején. Ha egyetlen dolog lenne, amit kívánhatnál, mi lenne az? Ezzel tápláld belső fényed, minden más részlettel, történéssel legyél megengedőbb.

Lassítsd meg lépteidet és tekints szét magad körül! Csendesedj el, gyújts meg az adventi gyertyádat, kapcsold be Shaina Noll csodálatos zenéjét, és figyeld a TESTÉRZETEIDET (nem az érzéseidet!), hol érzed a fényt a testedben? Írd le magadnak az Adventi Naplódba a gondolataidat!

Áldott békés FIGYELMET és JELENTLÉTET kívánok a következő időszakban számodra!

Ha most kapcsolódsz be, olvasd el az első levelemet “Adventi Spirál a Női teremtőerődhöz 1.” címmel.

Kívánom, hogy a Belső Napunk felragyogjon!

Teremtőerőben Gazdag Életet kívánok neked!

Boglárka

Név*
Email*
Hírlevél küldését kérem,az Adatkezelési tájékoztatót elfogadom*

Categories: KözÉpPont visszaszerzése

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .