Női Teremtőerő

Az alkotó női életért. Hogyan változtasd a Nőiséged életed erőforrásává, teremtőerejévé – Kismamáknak, Anyukáknak, Nőknek

Adventi Spiráljárás a Női Teremtőerődhöz 2. lépés (A Spirál a Kör és a Ciklus)

Szeretettel Köszöntelek!

December másodikára virradt ma! Ideje tovább lépned a Adventi Spirálban. Ha ma csöppentél bele először az Adventi Spirálba, akkor kérlek olvasd el az első napi gondolataimat, amely fontos alapinformációkat tartalmaz ehhez az utazáshoz és egy közös program lehetőségéről is szól. Megismerem az első nap, a Spirálba Lépés gondolatait>>

Mai nap üzenete és gyakorlata a Spiráljárás egyik fontos eleméhez kapcsolódik.

Hogyan éled meg a ciklikusságot? A Spirál és a Kör, és a Ciklus hogyan van jelen az életedben és milyen dolgokat társítasz hozzájuk? Most lehetőséged lesz erre ránézni és feloldani ezzel kapcsolatos blokkjaidat.

A Spirált megfogalmazhatjuk olyan körökként, ciklusokként, amelyek soha nem önmagukba fulladnak, fordulnak, hanem mindig egy újabb szintre léptetnek. Ide hozom most segítségül egy néhány éve készített hanganyagomat, ciklusmeditációmat, amely segíthet felfedezni magadban, hogy a ciklus fázisait hogyan éled meg. Segít abban is hogy kiold magadból az ezzel kapcsolatos blokkjaidat! Legyen ez a menstruációs ciklusod, az Évkör ciklusa, az Életed nagyobb ciklusai, egy Alkotási folyamat ciklusa akár vagy egy kapcsolat – szerelem vagy akár barátság kapcsolati ciklusai.

Ciklusmeditáció

HA jólesik mozogj nyugodtan, járkálj körben vagy spirálban miközben hallgatod, de ha az esik jól, akkor nyugodtan ülj le és úgy mélyedj el!

Ha még olvasgatnál, hanganyagot hallgatnál a témában ezeket ajánlom!

Görcsös megtartás helyett elengedettség>>

Menstruációs ciklus, Évszakok, Hangulati ciklusaink hanganyag>>

Legyen Csodaszép Áldott, Női Teremtőerőben Gazdag napod!

Boglárka

Categories: KözÉpPont visszaszerzése

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .