Női Teremtőerő

Az alkotó női életért. Hogyan változtasd a Nőiséged életed erőforrásává, teremtőerejévé – Kismamáknak, Anyukáknak, Nőknek

A saját álmaidat kezded idén megvalósítani vagy valaki másét?

Méh Madala nemez, Női erő

Nagy meglepetésemre, de annál nagyobb örömömre, a 2020-as évi Női Teremtőerő Adventi Kalendáriumának meglepetései közül az Intuícióval kapcsolatos bejegyzések voltak a legnépszerűbbek, legtöbben ezeket olvastátok. A INTUÍCIÓ érzékenyítéséről szóló témák legolvasottabb bejegyzéseit összegyűjtöttem.

A január nálam mindig a Belső Iránytűm beélesítése, a keresés, alapozás, a tervek és irányok megérzése és a formába öntésének ideje. Annak ellenére, hogy a naptár szerint már a következő év elkezdődött, még mindig benne vagyunk a Télben, hiába kezdődött meg a naptár szerinti új év. Ez az időszak a a legalkalmasabb arra, hogy a következő évünknek az alapjait, irányait kijelöljük.

Noha minden körülöttünk arra buzdít, hogy kezd el megvalósítani, csinálni a terveidet, én azt mondom, hogy jól “gondold” végig, és kérdezd meg a Belső Iránytűdet (intuíciódat, szivedet, méhedet, testérzeteidet), hogy tényleg a vágyott irányba indulsz-e? Számodra fontos és előrevivő dolgoknak szenteled-e a figyelmedet, és az energiádat? A terveid összhangban vannak-e azzal aki vagy, aki valójában vagy? A vágyaid és terveid a tieid vagy olyan terveket és vágyakat szőttél magad köré, amelyeket elvártak tőled?

A Belső Iránytű intuíciós gyakorlatok (hosszabb):

https://www.noiteremtoero.hu/intuicioerosito-belso…/

Adventi bejegyzések gyakorlatai (rövidebbek):

Női intuíciód keresése gyakorlat (zene,mozgás)

Belső gyermek. Intuíciód keresése 2. gyakorlat (zene,mozgás)

Visszatérés a belső templomodba gyakorlat (zene,mozgás)

Minek szentelsz figyelmet. Mire szánod az energiád gyakorlat (zene,mozgás)

Hol érzed magadban a fényt gyakorlat (zene,mozgás)

Söpörd le magadról a félelmeidet gyakorlat. MozdulatMágia (zene, mozgás)

Milyen viszonyban vagy a testeddel? Érted, amit mond?

Méhed fénye, akkor ragyog, ha éled a ciklusaidat gyakorlat. Méhed belső fénye, a Belső NAPfordulódon gyakorlat (zene,mozgás, meditció)

Az Adventi Kalendárium minden bejegyzése a női teremtőerőd, belső erőd, iránytűd tisztogatását, és erősítsét célozza, olvasgass bátran a többi között is, ha ezek tetszettek.

Ha az éved tervezését segítő motiváló és célok megfogalmazását segítő hanganyagot is szeretnél akkor itt hallgathatod az első részét, és kérheted a 2. részét a Sikerélmény_évtervező hanganyagot.

Email*
Név*
Hírlevél küldését kérem,az Adatkezelési tájékoztatót elfogadom*

Kívánom, hogy a Belső Napod felragyogjon!

Női Teremtőerőben Gazdag Életet kívánok neked!

Boglárka

Categories: Belső erőforrásaink, Célok, KözÉpPont visszaszerzése, Női Teremtőerő

Tags: , ,

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .