Női Teremtőerő

Az alkotó női életért. Hogyan változtasd a Nőiséged életed erőforrásává, teremtőerejévé – Kismamáknak, Anyukáknak, Nőknek

Elköteleződtem és te?

Holdidő, telihold, női intuíció

Te képes vagy elköteleződni? Mi mellett kötelezed el magad a 2021-es évben?

Néhány napja elkészítettem az első hangfelvételt az év értékeléséhez, összegzéséhez, ami abban is segít, hogy lássuk milyen szokásokat, dolgokat, helyzeteket kell, vagy szeretnénk magunk mögött hagyni az óév LEZÁRÁSÁVAL. A 3 részes kifejezetten nők számára készített ciklikus évtervezést segítő hanganyagsorozatomból, amint a 2. részt, az év tervezését segítő hanganyagot készítettem, végig egy szó motoszkált a fejemben: ELKÖTELEZŐDÉS.

Erről szeretnék most írni, mert ez a kulcsa annak, hogy a TERVEZÉS fázisa után milyen mértéken fogjátok MEGVALÓSÍTANI az éves terveiteket.

Érdekes dolgot ismertem fel magamban vissza-visszatérő motivumként. Mégpedig azt, hogy vannak olyan életterületeim, ahol nehezen megy a “teljes” ELKÖTELEZŐDÉS. Lehet egyáltalán az ELKÖTELEZŐDÉS nem teljes? Hát éppen erről van szó, hogy a félig elköteleződés, az nem elköteleződés, hanem csak próbálkozás. A próbálkozások mindig erőtlenebben, és mindig feltarthatjuk a kezünket, ha nem megy, ha nem sikerül valami, hogy “ááá, igazán nem is akartam, csak kipróbáltam milyen… “.

Így azonban nem lehet hosszú távon sikereket elérni. Eszembe jutott több olyan eset is, amikor felismertem az elköteleződésem hiányát. Felidéztem milyen volt, amikor beleálltam a helyzetbe, és azt mondtam, hogy: “Igen, én elköteleződöm……..mellett.”. Amint ezt kimondtam (lehetőleg hallgatóság előtt) rögtön éreztem testi szinten a változást magamban. Határozotabban mozogtam, és tisztábbak lettek a gondolataim. Hirtelen beindultak a változások bennem, és csodával határos módon a környezetemben is. Ezt az érzést felidézve írtam meg idén az éves tervemet. Készülő írásomban nemsokára megosztom veletek, hogy 2020 végén miben is sikerült ELKÖTELEZŐDNÖM végre el 🙂

Te képes vagy elköteleződni? Mi mellett kötelezed el magad a 2021-es évben? Írd meg nekem (info@noiteremtoero.hu), ha van kedved, hogy tanúd legyek, ha másnak nem tudod ezt kimondani (még)! Tárgyhoz: ELKÖTELEZŐDÖM szót írd be. Ha támogató közösséggel is megosztanád, most rövid ideig még kérheted a felvételedet a Női Teremtőerő Zárt FB csoportba, és ott írd meg nekünk.

Ha szeretnéd az női ciklikusság energetikáját is figyelembe vévő évtervező hanganyagom 2. és 3. részét is meghallgatni, akkor itt kérheted most.

Email*
Név*
Hírlevél küldését kérem,az Adatkezelési tájékoztatót elfogadom*

Categories: Belső erőforrásaink, Célok, Ciklikusság, KözÉpPont visszaszerzése

Tags: , ,

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .