Női Teremtőerő

Az alkotó női életért. Hogyan változtasd a Nőiséged életed erőforrásává, teremtőerejévé – Kismamáknak, Anyukáknak, Nőknek

Női Teremtőerőd 2021 Adventi Kalendáriuma 21. Méhed belső fénye, a Belső NAPfordulódon!

Méh, születés, női erő

A Nap éves útjának legmélyén születik meg a Fény, a Világosság, a Szeretet ereje újra.

Tudom vártad már azt a mai napi üzenetet. Én is vártam, hogy írjam, hogy átadhassam. Nap mint nap átjárnak engem, megélem, átszűröm őket magamon. Olyasmit szeretek küldeni neked, amit én magam is megéltem, amihez közöm van. Nem csak beszélek róla, hanem bizonyos szinteken élem is. Ezért terveimmel ellentétben, az előző évek kalendáriumi üzeneteit szinte 99%-ban lecseréltem, mivel változom én magam is és az is, ahogyan megélem és támogatni tudom magamban a női erőmet, egyensúlyomat.

Ezért a mai nap üzenete ismét a Méh erejéhez kapcsolódik. Ismét visszaértem a női ciklushoz, és a Napfordulóhoz, az Évkerék fordulásához. Teszem ezt azért, mert ebben az évben valóban sikerült az életemet is úgy szervezni már, hogy igyzodjon a havi ciklusomhoz, energia szintemhez. Persze nem hibátlan még ez a tervezett szervezés, de a fontos, hogy tudatosan előre tervezek és hatalmas könyebbség számomra, a férjem és a gyerekek számára is az élet :).

December 21. A mai nap üzenete és gyakorlata:  Kapcsolódás a MÉHeddel (lenti zenére). A méhed erejének, természetének megérzése. Kérdezd meg őt: mit szeretne, hogy érezné jól magát, ha hogyan élnél, törődnél vele?

+ gyakorlat: Újra hallgasd meg a korábbi, általam készített hanganyagot a ciklikusságról, a méhről.

https://www.noiteremtoero.hu/noi-teremtoerod-2020-adventi-kalendariuma-11-kapcsolodas-a-mehedhez-hanganyag/

Talán elsőre furcsának tűnik neked ez a gyakorlat, azonban sok érdekes tapasztalatot és megértést szokot hozni a női workshopokon ez a gyakorlat. akkor is, ha valaki előtte soha nem tudta elképzelni, hogy mi dolga lehet a Méhével, főleg nem beszélgetni vele. Van, hogy csöndben van a Méh és nem felel. Ez is rendben van. Hisz oly sokáig nem kérdezte senki, hogy ki ő mi ő, mit szeretne, hogy érezné jól magát ha hogyan élnél, törődnél vele? Mégis ez első lépés lehet egy tudatosabb női érzékelés felé. Hamarosan ismét indítom a tavaly télen megszületett online tanfolyamot, amely a Méheddel való kapcsolatfelvételedet segíti, ebben segít neked lépésről lépésre. Hamarosan bővebben is írok róla, ha érdekel figyeld a hírlevelemet. Az új év fordulóján tudok erről részletesen mesélni majd számodra. Itt tudsz róla bővebben olvasni.

Ezután írd le a tapasztalataidat az ADVENTI NAPLÓDBA, ha kedvet érzel, megosztani velem a felmerülő gondolataidat, ne habozz elküldeni nekem őket a komlosiboglarka@gmail.com-ra!

Ha most kapcsolódsz be, érdemes olvasgatnod a korábbi Belső Erőt ébresztő Adventi bejegyzéseimet, hisz ez az év bármely időszakában erőforrásul szolgál.

Ne felejtsd a MÉHED egy olyan csodálatos energiaközpont, amely biztosítja saját maga és ezáltal a te energetikai tisztulásodat, megtisztít a már elhasznált, téged nem szolgáló energiáktól.

Keresd a saját utadat, saját lehetőségeidet! Ezek azok voltak, amelyek nekem segítettek, segítenek. Te vagy a kulcs a saját nőiséged és örömteli női életed megteremtésében!

Menstruációs ciklusunban rejlő lehetőségeről, a női energetikai rendszerről szóló ciklikus tervezés témájó hanganyagomat most kérheted.

Kívánom, hogy a Belső Napunk felragyogjon!

Teremtőerőben Gazdag Életet kívánok neked!

Boglárka

Email*
Név*
Hírlevél küldését kérem,az Adatkezelési tájékoztatót elfogadom*

Categories: Adventi Kalendárium, Belső erőforrásaink, KözÉpPont visszaszerzése, méh, Menstruáció

Tags:

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .