Női Teremtőerő

Az alkotó női életért. Hogyan változtasd a Nőiséged életed erőforrásává, teremtőerejévé – Kismamáknak, Anyukáknak, Nőknek

Női Teremtőerőd 2021 Adventi Kalendáriuma 3. (Belső gyermek)

“Figyelj intuíciódra, belső hangodra; kérdezz; légy kiváncsi;azt lásd, amit látsz;azt halld, amit hallasz; aztán aszerint cselekedj, amit igaznak gondolsz. Ezeket az intuitív erőket születésünkkor kapja a lélek. Az évek során hamu és üledék rakódhat rájuk. Ez még nem a világ vége, mert lehet őket tisztítani. Némi beavatkozással, csiszolással és gyakorlattal lényeglátó erőink újra eredeti állapotukba kerülnek.” Clarissa Pinkola Estés (2004: 74) A farkasokkal futó asszonyok /Beavatás a nőiség őseredetéenk titkaiba/

Kép: Christiane Nortrup: Beautiful Girl : Celebrating the Wonders of Your Body. Hay House, 2014.

Ebben az évben arra hívlak, hogy velem együtt érezd meg a VÁRAKOZÁS, az ÚT igazi örömét. Minden nap küldök számodra egy gondolatot, és egy feladatot arról, hogyan tudod gondozni magadban a Belső fényedet! Hogyan készítheted elő magad a belső gyermeked, fényed újjászületésére!

Kedves Útitársam!

December 3.-re virradt ma. Megérkezett a hó hozzánk tegnap este.

Furcsa dolog történik a világban december elején. Amikor beköszönt az igazi tél a naptár szerint is, és már a legsötétebb napokat, de legalábbis leghosszabb éjszakák ideje ez az évkörön, akkor indul be igazán a karácsonyi rohanás és díszfényáradat a városok főutcáin. Az ablakokban kis csillagocskákként ragyognak az égősorok. Ebben az évben azt hiszem itt a lehetőség, hogy lelassuljunk valóban, és amit nem tesz meg az ember önként azt a “természet”, “univerzum” most kikényszeríti tőlünk a koronavírus képében. Húzódj be, vonulj vissza! Ez most a külső és a belső parancs is egyszerre. Az éves ciklusunkban ez a számvetés ideje, amikor kirostálhatjuk azokat a dolgokat, amelyek már nem visznek előre minket, és megtathatjuk azokat, amelyek fennmaradtak a rostán. Ez az időszak lelassulást, fókuszált figyelmet és a lélek védelembe vonulását igényli, amikor felkészíti magát a belső alkímiai munkára az átváltozásra. Ez a női archetípus évkörön a Banya vagy másnéven Sötét anya ideje, aki halad az Átváltoztató felé, hogy aztán ismét Lányként újjászülethessen. Ez szimbolikus értelemben minden új kezdet előtt meg kell, hogy történjen, ahhoz, hogy egészségesen és energikusan tudjunk új feladatokba kezdeni.

A téli befordulás /befeléfordulás témájában érdemes lehet elolvasnod A téli depresszió csodáiról szóló írásomat.

Sok erőt merítek abból naponta, hogy használom a belső erőforrásaimat. Ismét tesztelem a gyakorlatban, amit már leírtam már korábbi tapasztalataim alapján. Ezekről itt olvashatsz: https://www.noiteremtoero.hu/?s=bels%C5%91+er%C5%91forr%C3%A1saink&x=0&y=0

Itt az ideje kinyitnod a mai virtuális Adventi Kalendáriumodat!

December 3.  A mai nap gondolata és gyakorlata (belső gyermek)

Keresd meg a gyermekkorodból származó belső erőforrásaidat! Hallgasd meg ezt a gyerekdalt, és idézd fel, mit éreztél gyermekkorodban mikor vártad, hogy végre leessen az első hó!

Hogy örültél neki? Milyen érzéseid vannak most? Mi okozott neked örömöt, mi tudott lelkesíteni? Gyermeki bolondságnak tartod, vagy tudsz még csatlakozni ehhez az örömteli érzéshez? Figyeld meg megmozdul-e benned valami.

Írd le magadnak az Adventi Naplódba a gondolataidat! Milyen erőforrásokat találtál?

NAPI RITUÁLÉD

Segíteni tudod a rendszerességet azzal, hogy kijelölsz egy ADVENTI GYERTYÁT magadnak, amelyet mindig meggyújtasz, míg az Női TEREMTŐERŐ ADVENTI KALENDÁRIUM napi meglepetését olvasod, és a hozzá kapcsolódó gyakorlatot elvégzed! Ha már nem irányítod a teljes figyelmed a kalendárium gondolataira, ha befejezted a feladatot, fújd el a gyertyát azt javaslom! ezzel is tudatosítod magadban, hogy JELEN legyél abban, amit csinálsz!

Kívánom, hogy a Belső Napunk felragyogjon!

Teremtőerőben Gazdag Életet kívánok neked!

Boglárka

Név*
Email*
Hírlevél küldését kérem,az Adatkezelési tájékoztatót elfogadom*

Categories: Adventi Kalendárium, Belső erőforrásaink, KözÉpPont visszaszerzése

Tags:

1 reply

Trackbacks

  1. A saját vágyaidat és álmaidat kezded idén megvalósítani vagy valaki másét? | Női Teremtőerő

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .