Női Teremtőerő

Az alkotó női életért. Hogyan változtasd a Nőiséged életed erőforrásává, teremtőerejévé – Kismamáknak, Anyukáknak, Nőknek

Értékeld az eddigi éves ciklusodat, hogy értéket teremthess jövőre!(Hanganyag 1. rész)

Esszencia. Lelki vitaminod.

Ne sodródj, hanem alkoss, teremtsd az életedet! Hozz létre értéket! Tervezd a következő ÉVES CIKLUSODAT női energiarendszered figyelembevételével! Így nagyobb esélyed van arra, hogy MEGVALÓSÍTOD a terveidet, cáljaidat.

Célom az alkotó női élet segítése, táplálása magamban és másokban. Speciálisan a női életvezetéshez nyújtok segítséget, ehhez kölönböző technikákat, megközelítéseket alkalmazok, ötvözök, amelyek igazodnak a női energiaszint, energetika ciklikus természetéhez. Ezekről bővebben a honlapomon tájékozódhatsz.

Az alkotáshoz tervezés szükséges, és tervezni pedig úgy lehet jól, ha van egy konkrét célunk, vagy egy jól körvonalazódott álmunk/víziónk, amit aztán képesek vagyunk céllá formálni. (A spontaneitás is az alkotás, a tervek része, ezt is fontos beletervezni, ennek is fontos helyet adni, de nem szabad hagyni eluralkodni!)

Ennek első lépése, hogy értékeld az eddigieket. (Hanganyagot leljebb találod.) Ez tipikusan lehet egy éves periódus. De érdemes életszakaszonként is megcsinálni ezt az értékelést, vagy bármikor, amikor elveszted az irányt, amikor nem találod a helyedet.

Ilyenkor december végén, a naptári év fordulóján minden külső évköri tényező erre az összegzésre, és rostálásra, szelektálásra hív. Tél van a természet ciklikusságában is ez a megpihenés behúzódás ideje, amikor a növények és állatok is erőt gyűjtenek a tavasz, a megújulás előtt. Az ősz folyamán, tél fordulóján már minden olyan, ami már nem szolgálja a következő ciklus kezdetét, az enyészeté lesz. Lehullanak a levelek, a télbe érkezés idején gyűjthető bogyós terméseken figyelhetjük meg, mint amilyen a csipkebogyó, kökény, som, hogy megmarad a nővényen a termés, de a gyönyörűséges virága és a levelei is elhullottak. Azokra már nincsen szükség, marad a csodálatos tápanyagokat tartalmazó esszencia, termés, amely az új ciklust indító magocskát is tartalmazza.

Ha még nem tetted meg eddig, most érdemes elkezdened a belső lomtalanítást, szelektálást. Milyen szokások, rendszeres programok, rutinok nem szolgálják már az előrehaladásodat, milyen félelmeid vannak, amelyeket szeretnél elengedni, ehhez egy gyakorlatot itt találsz: https://www.noiteremtoero.hu/noi-teremtoerod-2020-adventi-kalendariuma-18-sopord-le-magadrol-a-felelmeidet-mozdulatmagia/

Készítettem számodra egy hanganyagot, én magam szeretem hallani, ahogy valaki beszél hozzám, és végig vezet ezen az úton. Röviden összegeztem írásban is a hanganyagban elhangzottakat néhány pontban. Az a tapasztalat, hogy a többféle érzékszerven keresztül megy az információ (olvasás-szem, hallás-fül) akkor jobban megragad, jobban feldolgozható, megérthető.

A zenék, amelyeket küldeni szoktam (honlapomon kitéve, hírlevélben, workshopok után) a vizualizációs és mozgásos gyakorlatok mellé, ezt a célt szolgálják, hogy a mozgást és a (belső) látást és hallást összekössék, így egy-egy cél „betáplálása” mélyebbre, testi szintre tud menni. És fordítva, a belső vágyainkról, igazi irányról, amit szeretnénk követni az életben, sokszor a testünk jobban árulkodik mint az elménk. A Női Teremtőerő Tánc Workshopok hatékonyságának egyik alapja ez. Ezért nagyon fontosnak tartom, hogy a testudatosságunkat, érzeteink (nem érzelmeink!) felismerését, azonosítását fejlesszük.

Évértékelő hanganyag:

Az év értékelését lezárát, új ciklus elkezdését segítő hanganyag. Helyrehozni, megerősíteni ami fontos, értékes (kapcsolat). Lerakni a múlt terheit és megvalósulatlan célok tanulságait levonni.

6 +1 kérdés:

1. Egy évvel ezelőtt milyen célokat fogalmaztál meg? Voltak-e megfogalmazott céljaid?

2. Mik voltak azok a céljaid, amelyeket elértél, illetve nem értél el?

3. Voltak-e nagy álmaid? Ezek közül melyek teljesültek és melyek nem? (Nem csak az éves viszonylatban, hanem eddigi életedben.) Ezek az álmok adják a motivációt, az a tüzet, amely fűt minket, és amelyek motorjai az alkotó életünknek. Ezért jó tudatosítanod, hogy melyek voltak azok, amelyek már sikerültek, teljesültek.

4. Mit tanultál ebben az éveben, mi szolgál számodra erőforrásként a következő évben?

5. Milyen érzéseid vannak a következő évvel kapcsolatban? Érzéseidre figyelj, mert az érzéseid pozitívra hangolása nagyon fontos a motivációd és a TERVEZŐKÉPESSÉGED és a MEGVALÓSÍTÁS tekintetében.

6.  Milyen a céljaid vannak, mit szeretnél megvalósítani a következő ciklusban, évben?

Egyelőre elég nagyvonalakban meghatároznod ezeket, konkrétan, de nem részletekbe menően. A részletes tervezésben és a feladatok lebontásában segítek neked a következő hanganyagomban. Figyelembe véve a női energatikai rendszer ciklikusságát.

+1  Mennyi energiát fektettél magadba, a személyes fejlődésedbe az elmúlt évben?

Hamarosan küldöm a 2. következő részt 3 részes ciklikus évértékelést segítő hanganyagból. Ha még nem vagy a Belső Körben, akiknek kiküldöm iratkozz fel a lap alján.

Kívánom, hogy a Belső Napod felragyogjon!

Női Teremtőerőben Gazdag Életet kívánok neked!

Boglárka

Email*
Név*
Hírlevél küldését kérem,az Adatkezelési tájékoztatót elfogadom*

Categories: Belső erőforrásaink, Célok, Ciklikusság, KözÉpPont visszaszerzése

Tags: ,

2 replies

Trackbacks

  1. Elköteleződtem és te? | Női Teremtőerő
  2. A saját álmaidat kezded idén megvalósítani vagy valaki másét? | Női Teremtőerő

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .