Női Teremtőerő

Az alkotó női életért. Hogyan változtasd a Nőiséged életed erőforrásává, teremtőerejévé – Kismamáknak, Anyukáknak, Nőknek

ELKÖTELEZŐDTEM

Arról fogok írni, hogy ELKÖTELEZŐDTEM. Eddig csak próbálkoztam. Már lassan 10 éve annak, hogy erőteljesen elkezdtem női témákkal foglalkozni. Egy szó (vagy kettő inkább, de én egybe szeretm írni) ugrott elém a semmiből: NŐITEREMTŐERŐ. És beírtam a google keresőjébe…

Ekkor gondolkodtam el először rajta, hogy van-e olyan, hogy női módra teremteni, női módra alkotni, női módra élni, és érezni. Hogy ez más-e mint a férfiak módja, útja stb… Visszatekintve hihetetlen, hogy ez nem merült fel bennem előtte. Előtte is sokat foglalkoztam lelki dolgokkal, de nem női perspektívából. Megszületett a nagyobbik lányom, és az ő háborítatlan otthonszületése olyan nagy hatással volt rám, hogy másfél év múlva elmentem a MODULE Dúlaképzésére. Lassan 8 éve annak, hogy Pozsgai Nikolettánál elvégeztem a TEK Coach (kineziológia módszereivel dolgozó coaching módszer) képzést, majd folytattam a tanulmányaimat Touch for Health kineziológiai ágában Gáspár Erzsébetnél. Ezeket rögtön a gyakorlatba is ültetve elkezdtem csinálni a nyelvészeti kutatói állásom és a tanítás mellett, a PhD dolgozatom megírásával párhuzamosan. Tehát ekkor még próbálkoztam, elindítottam ezt a honlapot az alkotó női élet elősegítését célul kitűzve, próbálgatva magamat ebben a műfajban.

2015-ben egy kedves barátnőm ajánlására elmentem Szegeden egy MA-URI kezelésre Bakó Tündéhez, ami olyan hatással volt rám, hogy amikor felkeltem a masszázs asztaláról, az első amit kérdeztem: Hol lehet ezt megtanulni? Két hét múlva éppen indult egy kezdő tanfolyam, amin ott voltam. A képzés nem egy hétvégés volt, hanem hosszú elköteleződést, és nem kevés anyagi áldozatot kívánt. Az első magyar modul, majd a második kétszer két hetes (bentlakásos) európai modul után, 2019 januárjában teljesült a nagy álmom, és családom támogatásával elvégeztem a 4 hetes új-zélandi modult. Új-Zélandon már várandósan vettem részt a MA-URI képzés utolsó spirituális mondulján, (kisebbik lányunk születésével, akivel jelenleg GYEDEN vagyok egy másik nagy álmom teljesült) ezután és azóta is főleg az anyai és családi elköteleződéseimre fókuszáltam.

Időközben két alkalommal részt vettem 2016-ban Litvániában, és 2018-ban Dániában a MAMA MA-URIhoz (női ág) tartozó Női Erő (Woman Power) workshopokon. Ezután fogalmazódott meg a gondolat bennem, és jött meg a BELSŐ ERŐM, merészségem hozzá, hogy elkezdjek kísérletezni a szabad táncokkal, női csoportos foglalkozásokkal, a mozgás és az elme kapcsolódásaival. Ebből születtek az először még 1 órás, majd 3 órás, jelenleg 1 és 2 napos NŐI TEREMTŐERŐ TÁNC WORKSHOPOK. A táncos -meditációs workshop megszületéséről bővebben itt olvashatsz. Terveim között szerepel majd egy nyári tábor megszerezése is a közeljövőben. A tanulmányaim, képzéseim mellett folyamatosan olvastam a méhhel, méh energetikai rendszerével, és tisztításával, menstruációval foglalkozó főként angol nyelvű irodalmat, s ezek nagy részét átszűrve saját tapasztalataimon, gyakorlati próba alá is vetettem.

És most értünk ide ehhez a bloghoz, honlaphoz. Kicsit több mint 5 éve kezdtem el próbálgatni magam ebben az online jelenlétben – hol több, hol kevesebb intenzitással – ennek a honlapnak a létrehozásával. Volt egy vízióm, de kisebb személyiségfejlődésen kellett keresztül mennem, hogy könnyen osszam meg számomra esetleg ismeretlen olvasókkal is a gondolataimat. Mégis nagyon vonzott a gondolat, és folyamatosan alakultam. Én is, és a tudásom, a mondanivalóm, a merészségem. Azzal nem volt sosem gondom, hogy előadást tartsak, személyesen workshopokat, az egyetemi óraadói és konferencia tapasztalataim segítettek ebben. Azonban ez merőben más téma mint egy nyelvészeti kurzus :).

Mostanáig, illetve kisebbik lányom születéséig szabad időmben adtam MA-URI kezeléseket, TEK Coaching kontultációkat, tartottam a Női Teremtőerő Tánc Workshopokat. Még nem mertem kimondani, hogy szakmát váltok és a Női Teremtőerőt tápláló vállalkozásom mellett elköteleződöm. Meghoztam azonban egy DÖNTÉST. Mostantól ELKÖTELEZŐDTEM.

Ennek megfelelően 2021 februárjában pedig útjára indul első Méhed Ajándékai Belső Erődet és Belső Iránytűdet aktiváló online tanfolyam.

A 2020-as év, a koronavírus járvány okozta helyzet nem csak én gondolkodásomat változtatta meg arról, hogy mit lehet online formában, de személyes jelenléttel kísérve (zoom, skype csoportos, illetve egyéni kapcsolódások) átadni, illetve elsajátítani. Egyszerűen szükségessé vált, hogy az elszigeteltségben is találjunk formát arra, hogy tanuljunk, belső erőnket erősítsük, és oly módon kapcsolódjunk, ahogy tudunk. De legfőképpen önmagunkkal kapcsolódjunk, és az olyan módszereket keressük, amelyek ebben segítenek bennünket!

Email*
Név*
Hírlevél küldését kérem,az Adatkezelési tájékoztatót elfogadom*

Categories: Belső erőforrásaink, KözÉpPont visszaszerzése, méh

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .