Női Teremtőerő

Az alkotó női életért. Hogyan változtasd a Nőiséged életed erőforrásává, teremtőerejévé – Kismamáknak, Anyukáknak, Nőknek

Női Teremtőerőd 2021 Adventi Kalendáriuma 1. Várakozás öröme

“Aki valóban tud várni, abban megszületik az a mélységes türelem, amely szépségében és jelentésében semmivel se kevesebb annál, amire vár.” Pilinszky János Hitünk Titkairól (részlet), Új Ember, 1974. december 15.

Kedves Útitársam!

December elsejére virradt ma! 

Itt az ideje kinyitnod a  Női Teremtőerőd Adventi Kalendáriumát!

Számomra is hihetetlen, de idén 7 éves a Női Teremtőerő Adventi Kalendáriuma. Ebben az évben is arra hívlak, hogy női közösségünkkel együtt Öltöztesd Díszbe a Szívedet.

HA SZERETNÉL NAPONTA KAPNI (ajándék!) egy újabb adventi gondolatot karácsonyig a legyorsabb út hozzá, ha ide kattintva MOST jelentkezel a lap alján.

Ebben az évben arra hívlak, hogy velem együtt érezd meg a VÁRAKOZÁS, az ÚT igazi örömét. Minden nap küldök számodra egy gondolatot, és egy feladatot arról, hogyan tudod gondozni magadban a Belső fényedet! Hogyan készítheted elő magad a belső gyermeked, fényed újjászületésére!

Segíteni tudod a rendszerességet azzal, hogy kijelölsz egy ADVENTI GYERTYÁT magadnak, amelyet mindig meggyújtasz, míg az Női TEREMTŐERŐ ADVENTI KALENDÁRIUM napi meglepetését olvasod, és a hozzá kapcsolódó gyakorlatot elvégzed! Ha már nem irányítod a teljes figyelmed a kalendárium gondolataira, ha befejezted a feladatot, akkor fújd el a gyertyát! Ezzel is tudatosítod magadban, hogy JELEN vagy abban, amit csinálsz!

December 1. A mai nap gondolata és gyakorlata:

Lassítsd meg lépteidet, és tekints szét magad körül! A várakozás vmire tud örömteli és játékos lenni számodra? Csendesedj el, gyújts meg egy gyertyát és hallgasd meg az I will follow him című számot. Írd le magadnak az Adventi Naplódba a gondolataidat, érzéseidet!

Ha kedvet érzel, megosztani velem a felmerülő gondolataidat, ne habozz elküldeni nekem őket a komlosiboglarka@gmail.com címre.

Kívánom, hogy a Belső Napunk felragyogjon!

Teremtőerőben Gazdag Életet kívánok neked!

Boglárka

Név*
Email*
Hírlevél küldését kérem,az Adatkezelési tájékoztatót elfogadom*

Categories: Adventi Kalendárium, Belső erőforrásaink

Tags: , , , ,

3 replies

Trackbacks

  1. Női Teremtőerőd 2020 Adventi Kalendáriuma 14. Hol érzed a fényt? | Női Teremtőerő
  2. Női Teremtőerőd 2020 Adventi Kalendáriuma 15. Megszentelt percek | Női Teremtőerő
  3. A saját vágyaidat és álmaidat kezded idén megvalósítani vagy valaki másét? | Női Teremtőerő

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .