Női Teremtőerő

Az alkotó női életért. Hogyan változtasd a Nőiséged életed erőforrásává, teremtőerejévé – Kismamáknak, Anyukáknak, Nőknek

Női Teremtőerőd 2020 Adventi Kalendáriuma 1. Az út öröme

“Aki valóban tud várni, abban megszületik az a mélységes türelem, amely szépségében és jelentésében semmivel se kevesebb annál, amire vár.”

 Kedves Útitársam!

December elsejére virradt ma! 

Itt az ideje kinyitnod a  Női Teremtőerőd Adventi Kalendáriumát!

Már 4. éve, hogy megszületett bennem a Kalendárium gondolata és megvalósítása. Minden évben módosítok a napi ajéndékokon, idén nagyobb megújulást tervezek. Ebben az évben is arra hívlak, hogy női közösségünkkel együtt öltöztesd díszbe a szívedet.

HA SZERETNÉL NAPONTA KAPNI (ajándék!) egy újabb Adventi gondolatot karácsonyig a legyorsabb út hozzá, ha ide kattintva MOST jelentkezel a lap alján.

Ebben az évben arra hívlak, hogy velem együtt érezd meg a VÁRAKOZÁS, az ÚT igazi örömét. Minden nap küldök számodra egy gondolatot, és egy feladatot arról, hogyan tudod gondozni magadban a Belső fényedet! Hogyan készítheted elő magad a belső gyermeked, fényed újjászületésére!

Segíteni tudod a rendszerességet azzal, hogy kijelölsz egy ADVENTI GYERTYÁT magadnak, amelyet mindig meggyújtasz, míg az Női TEREMTŐERŐ ADVENTI KALENDÁRIUM napi meglepetését olvasod, és a hozzá kapcsolódó gyakorlatot elvégzed! Ha már nem irányítod a teljes figyelmed a kalendárium gondolataira, ha befejezted a feladatot, akkor fújd el a gyertyát! Ezzel is tudatosítod magadban, hogy JELEN vagy abban, amit csinálsz!

December 1. A mai nap gondolata és gyakorlata:

Lassítsd meg lépteidet, és tekints szét magad körül! A várakozás vmire tud örömteli és játékos lenni számodra? Csendesedj el, gyújts meg egy gyertyát és hallgasd meg az I will follow him című számot. Írd le magadnak az Adventi Naplódba a gondolataidat, érzéseidet!

Ha kedvet érzel, megosztani velem a felmerülő gondolataidat, ne habozz elküldeni nekem őket a komlosiboglarka@gmail.com címre.

Kívánom, hogy a Belső Napunk felragyogjon!

Teremtőerőben Gazdag Életet kívánok neked!

Boglárka

Név*
Email*
Hírlevél küldését kérem,az Adatkezelési tájékoztatót elfogadom*

Categories: Adventi Kalendárium, Belső erőforrásaink

Tags: , , , ,

3 replies

Trackbacks

  1. Női Teremtőerőd 2020 Adventi Kalendáriuma 14. Hol érzed a fényt? | Női Teremtőerő
  2. Női Teremtőerőd 2020 Adventi Kalendáriuma 15. Megszentelt percek | Női Teremtőerő
  3. A saját vágyaidat és álmaidat kezded idén megvalósítani vagy valaki másét? | Női Teremtőerő