Női Teremtőerő

Az alkotó női életért. Hogyan változtasd a Nőiséged életed erőforrásává, teremtőerejévé – Kismamáknak, Anyukáknak, Nőknek

Hol érzed a fényt? – Női Teremtőerőd Adventi Kalendáriuma 12.

Advent egyik legnagyobb kihívása a mai ember számára, hogy észrevegye a pislákoló fényt. Észrevegye a gyertyalángot, a csillogó-villogó érzékszerveket túltelítő és eltompító mesterséges fényben.

A pislákoló fényt főleg akkor nehéz észrevenni, ha az egészen közel van hozzánk. A Belső Fényedet is nehéz észrevenni, érzékelni és helyette sokszor külső mesterséges fényeket keresünk. Külső kapaszkodókat, erőforrásokat veszünk igénybe, akkor is, amikor a belső erőnk is megtartana bennünket, ha használni tudnánk. Ne felejtsd, a legsötétebb időkben is ott van számodra, ott van benned a Belső Fényed, használd!

Ehhez persze gondozni kell, ápolgatni és táplálni. Tudni kell mikor kérjek külső erőforrást, mert ez is nagyon fontos. Fontos, hogy tudjak kérni és megtámaszkodni másban, de legyen ez egy tudatos választás eredménye, gazdálkodás az erőforrásaimmal.

Gondold végig, hogy mire vetül a te Belső Fényed? Mi az, amit te növelni szeretnél a következő ciklusban, évben? Most csak belső képeket teremts, nem kell listáznod. Csak merülj el a jóérzéseidben. Kérdezd meg a testedet is, hogy ő mit szeretne, mire vetítsd a figyelmed, a fényed a következő éves ciklusodban!

December 12. A mai nap kérdése és gyakorlata: (hol érzed magadban a fényt?)

Hogy érzed magad most ebben a percben? Milyen testérzeteid vannak? Tudod-e mire várakozol te személyesen most ADVENT idején? Fogalmazz meg EGY dolog, ami a legfontosabb számodra a karácsonyban. Ha egyetlen dolog lenne, amit kívánhatnál hogyan teljen, mi lenne az? Ezzel tápláld belső fényed, minden más részlettel, történéssel legyél megengedőbb.

Lassítsd meg lépteidet és tekints szét magad körül! Csendesedj el, gyújts meg az adventi gyertyádat, kapcsold be Shaina Noll csodálatos zenéjét, és figyeld a TESTÉRZETEIDET (nem az érzéseidet!), hol érzed a fényt a testedben? Írd le magadnak az Adventi Naplódba a gondolataidat!

Áldott békés FIGYELMET és JELENTLÉTET kívánok a következő időszakban számodra!

Ezután írd le a tapasztalataidat az ADVENTI NAPLÓDBA, ha kedvet érzel, megosztani velem a felmerülő gondolataidat, ne habozz elküldeni nekem őket a komlosiboglarka@gmail.com-ra!

Ha most kapcsolódsz be, olvasd el az korábbi Belső Erőt ébresztő Adventi bejegyzéseimet.

Áldott Adventet kívánok neked!

Kívánom, hogy a Belső Napod felragyogjon!

Boglárka

Név*
Email*
Hírlevél küldését kérem,az Adatkezelési tájékoztatót elfogadom*

Categories: Adventi Kalendárium, Belső erőforrásaink, KözÉpPont visszaszerzése

Tags: ,

2 replies

Trackbacks

  1. Női teremtőerőd 2020 Adventi Kalendáriuma 22. – Mire vetül a te Belső Fényed? Mit növelsz? | Női Teremtőerő
  2. A saját álmaidat kezded idén megvalósítani vagy valaki másét? | Női Teremtőerő

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .