Női Teremtőerő

Az alkotó női életért. Hogyan változtasd a Nőiséged életed erőforrásává, teremtőerejévé – Kismamáknak, Anyukáknak, Nőknek

Intuíciót erősítő, Belső Iránytűd megtalálását segítő gyakorlatok

Női intuíció, tánc Mozgás, új  ciklus kezdete

Elmerülve a mozgásban, dallamban megpróbálom megérezni, megkérdezni a testem és lelkem, hogy mi a következő év témája, fókusza a személyes fejlődésemben. Most segítelek ebben konkrét gyakorlatokkal. Ha tetszik neked, oszd meg másokkal is ezt a lehetőséget miután kipróbáltad!

SZEMÉLYES ÉLMÉNYEM

MIÉRT JÓ?

HOGYAN is CSINÁLD?

TÉMÁK ÉS ZENÉK

SZEMÉLYES ÉLMÉNYEM: Most már negyedik éve, hogy a régi és az új év fordulóján összeállítok magamnak egy zenelistát elmélyülős szabad tánchoz. Elmerülve a mozgásban, dallamban megpróbálom megérezni, megkérdezni a testem és lelkem, hogy mi a következő év témája, fókusza a személyes fejlődésemben (aki volt Női Teremtőerő Táncon nálam, az talán jobban sejt ebből valamit…). Ilyenkor egy-egy szó ugrik be nekem.

Előző évek témái voltak 2018 a MÉH éve2019 a CSEND éve2020 a FÉRFIENERGIA éve volt. Ezeknek a tanítását éltem meg a vonatkozó évben. Bevallom nagyon élvezem, hogy van egy ilyen fókuszom. Tervezem, hogy erről bővebben is írok,de még a formáját helyét nem találtam meg. A 2021-es év a KAPCSOLÓDÁS/KAPCSOLAT éve volt nekem. Nemsokára elárulom, hogy mit súg az intuícióm arról ez az év milyen fókuszt hoz nekem személyesen. Ha szeretnéd kipróbálni ezt a gyakorlatsort, ebben a bejegyzésben megtalálhatsz egy rövid zenelistát, válogatást, amire ezt az intuícióerősítő belső iránytűmegtaláló gyakorlatot megcsinálhatod. Természetesen, ha hívnak téged más zenék, hazsnálj mást bátran 🙂

Ha kedved most kérheted a felvételedet a Női Teremtőerő Tánc Zárt FB csoportba, akkor is, ha még nem voltál nálam ilyen workshopon. Ezt azért ajánlom, mert könnyebben (biztosabban) elérnek a zenék és rövid (!) gondolatok megosztása, kérdezhetsz, kérhetsz témára zenét és segítséget az otthoni kísérletezéshez a szabad táncban. Ez mind abban segít, hogy a testérzeteid segítségével jobban megérts és visszahass a lelki és mentális állapotaidra. A célmegvalósításban is szoktuk használni, a “Táncolj a céljaidra” módszert. Most lássuk a gyakorlatokat, amelyeket azért állítottam össze számotokra, hogy ti is megízlelhesséket ezt a csodálatos módszert, ami mindig rendelkezésedre áll, ha elveszted az irányt, vagy inspirációra vágysz.

Intuícióerősítő Belső Iránytűd megtalálása gyakorlatok

MIÉRT JÓ? Ez a gyakorlat abban segít, hogy a testérzeteid segítségével jobban megértsd, és visszahass a lelki és mentális állapotaidra. Ez a lépés a Belső Iránytűd megtalálása nagyon fontos. Első lépés a változáshoz, hogy tudatosítsd az irányt. Ám ezután még lépéseket is kell tenned ennek érdekében, újra és újra ránézni, dolgozni ezen, vagy hagyni megtörténni a változást, elengedést (sokszor ezt nem hagyjuk, mert félünk mi lesz helyette) az év során.

HOGYAN is CSINÁLD?

Általános témákat javasolat egy-egy zenéhez, hogy ízelítőt kapj abból, hogy szoktam én csinálni, illetve hogyan szoktuk csoportosan a Női Teremtőerő Tánc Workshopkon. Ha egy-egy témához eszedbe jut magadnak zene, amit szeretsz, hallgasd meg, egészítsd ki azzal!

Más témát is választhatsz, vagy csak hagyd hogy jöjjön bármi, amire kész vagy. Így is hallgathatod a zenéket.

Szivesen fogadom, akár itt a csoportban (hogy egymást inspiráljátok!) vagy privátban az élményeiteket!

Elsőként Önmagadhoz való KAPCSOLÓDÁS MEGKEZDÉSÉHEZ:

TÉMÁK ÉS ZENÉK:

  • Megérezni segít, hogy milyen hozott sorsmintákat, terheket vagy kész elengedni a következő évben. Mi az, aminek a meglépéséhez megérett a helyzet?

FIGYELD a TESTÉRZETEIDET!

Mari Boine: Goaskinviellja / Eagle Brother

Aonua: Matauranga / Under the sea

  • Kimodottan női sorsmintáiddal kapcsolatban szeretnéd tudni mire érett meg a helyzet, ezt ajánlom:

FIGYELD a TESTÉRZETEIDET!

Palya Bea: Hívlak Téged

Loreena McKennitt: The Mystic’s Dream

  • Új kezdeményezés, terv megérzése, mi az az irány, amikor azt érzed, hogy élsz? Érezd, hogy felpezsdül benned az élet. Miért lelkesedsz? Jól vagy most ahogy vagy? Hogy lehetnél még jobban?

FIGYELD a TESTÉRZETEIDET!

Cèline Dion: I’m Alive

Aonua: Kia Kaha /Stay Strong

Női Teremtőerőben Gazdag Új Évet Kívánok Nektek!

Ha tetszettek a gyakorlatok, oszd meg olyannal ezt a lehetőséget, aki fogékony rá (azért nem azt írtam, hogy akinek szerinted szüksége lenne rá, mert az nem jelenti azt, hogy fogékény rá)!

Ha szeretnél emailben értesülni a támában feltett anyagokról iratkozz fel az alábbi ablakocskában.

Email*
Név*
Hírlevél küldését kérem,az Adatkezelési tájékoztatót elfogadom*

Ha egy email kurzust is szeretnél kapni önismereti témában iratkozz fel a honlap jobboldali sávjában az Női Teremtőerőd, a Belső Erőd fejlesztő minikurzusra (ajándék).

Kívánom, hogy legyen Női Teremtőerőben gazdag életed!

Categories: Belső erőforrásaink, Célok, Ciklikusság, KözÉpPont visszaszerzése, méh, Női Teremtőerő

Tags: , , , ,

2 replies

Trackbacks

  1. A saját vágyaidat és álmaidat kezded idén megvalósítani vagy valaki másét? | Női Teremtőerő
  2. Tavaszváró Női Teremtőerő Kalendárium 3. – Átváltozás | Női Teremtőerő

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .