Női Teremtőerő

Az alkotó női életért. Hogyan változtasd a Nőiséged életed erőforrásává, teremtőerejévé – Kismamáknak, Anyukáknak, Nőknek

Intuíciót erősítő, Belső Iránytűd megtalálását segítő gyakorlatok

Női intuíció, tánc Mozgás, új  ciklus kezdete

Elmerülve a mozgásban, dallamban megpróbálom megérezni, megkérdezni a testem és lelkem, hogy mi a következő év témája, fókusza a személyes fejlődésemben. Most segítelek ebben konkrét gyakorlatokkal. Ha tetszik neked, oszd meg másokkal is ezt a lehetőséget miután kipróbáltad!

SZEMÉLYES ÉLMÉNYEM

MIÉRT JÓ?

HOGYAN is CSINÁLD?

TÉMÁK ÉS ZENÉK

SZEMÉLYES ÉLMÉNYEM: Most már negyedik éve, hogy a régi és az új év fordulóján összeállítok magamnak egy zenelistát elmélyülős szabad tánchoz. Elmerülve a mozgásban, dallamban megpróbálom megérezni, megkérdezni a testem és lelkem, hogy mi a következő év témája, fókusza a személyes fejlődésemben (aki volt Női Teremtőerő Táncon nálam, az talán jobban sejt ebből valamit…). Ilyenkor egy-egy szó ugrik be nekem.

Előző évek témái voltak 2018 a MÉH éve2019 a CSEND éve2020 a FÉRFIENERGIA éve volt. Ezeknek a tanítását éltem meg a vonatkozó évben. Bevallom nagyon élvezem, hogy van egy ilyen fókuszom. Tervezem, hogy erről bővebben is írok,de még a formáját helyét nem találtam meg. A 2021-es év a KAPCSOLÓDÁS/KAPCSOLAT éve lesz nekem. Ha kiváncsiak vagytok, hogy nektek ez hogy működik, akkor terveim szerint holnapra küldök egy rövid zenelistát, amire ezt az intuícióerősítő belső iránytűmegtaláló gyakorlatot megcsinálhatod. 

Ha kedved most kérheted a felvételedet a Női Teremtőerő Tánc Zárt FB csoportba, akkor is, ha még nem voltál nálam ilyen workshopon. Ezt azért ajánlom, mert könnyebben (biztosabban) elérnek a zenék és rövid (!) gondolatok megosztása, kérdezhetsz, kérhetsz témára zenét és segítséget az otthoni kísérletezéshez a szabad táncban. Ez mind abban segít, hogy a testérzeteid segítségével jobban megérts és visszahass a lelki és mentális állapotaidra. A célmegvalósításban is szoktuk használni, a “Táncolj a céljaidra” módszert. Most lássuk a gyakorlatokat, amelyeket azért állítottam össze számotokra, hogy ti is megízlelhesséket ezt a csodálatos módszert, ami mindig rendelkezésedre áll, ha elveszted az irányt, vagy inspirációra vágysz.

Intuícióerősítő Belső Iránytűd megtalálása gyakorlatok

MIÉRT JÓ? Ez a gyakorlat abban segít, hogy a testérzeteid segítségével jobban megértsd, és visszahass a lelki és mentális állapotaidra. Ez a lépés a Belső Iránytűd megtalálása nagyon fontos. Első lépés a változáshoz, hogy tudatosítsd az irányt. Ám ezután még lépéseket is kell tenned ennek érdekében, újra és újra ránézni, dolgozni ezen, vagy hagyni megtörténni a változást, elengedést (sokszor ezt nem hagyjuk, mert félünk mi lesz helyette) az év során.

HOGYAN is CSINÁLD?

Általános témákat javasolat egy-egy zenéhez, hogy ízelítőt kapj abból, hogy szoktam én csinálni, illetve hogyan szoktuk csoportosan a Női Teremtőerő Tánc Workshopkon. Ha egy-egy témához eszedbe jut magadnak zene, amit szeretsz, hallgasd meg, egészítsd ki azzal!

Más témát is választhatsz, vagy csak hagyd hogy jöjjön bármi, amire kész vagy. Így is hallgathatod a zenéket.

Szivesen fogadom, akár itt a csoportban (hogy egymást inspiráljátok!) vagy privátban az élményeiteket!

TÉMÁK ÉS ZENÉK:

  • Megérezni segít, hogy milyen hozott sorsmintákat, terheket vagy kész elengedni a következő évben. Mi az, aminek a meglépéséhez megérett a helyzet?

FIGYELD a TESTÉRZETEIDET!

Mari Boine: Goaskinviellja / Eagle Brother

Aonua: Matauranga / Under the sea

  • Kimodottan női sorsmintáiddal kapcsolatban szeretnéd tudni mire érett meg a helyzet, ezt ajánlom:

FIGYELD a TESTÉRZETEIDET!

Palya Bea: Hívlak Téged

Loreena McKennitt: The Mystic’s Dream

  • Új kezdeményezés, terv megérzése, mi az az irány, amikor azt érzed, hogy élsz? Érezd, hogy felpezsdül benned az élet. Miért lelkesedsz? Jól vagy most ahogy vagy? Hogy lehetnél még jobban?

FIGYELD a TESTÉRZETEIDET!

Cèline Dion: I’m Alive

Aonua: Kia Kaha /Stay Strong

Női Teremtőerőben Gazdag Új Évet Kívánok Nektek!

Ha tetszettek a gyakorlatok, oszd meg olyannal ezt a lehetőséget, aki fogékony rá (azért nem azt írtam, hogy akinek szerinted szüksége lenne rá, mert az nem jelenti azt, hogy fogékény rá)!

Ha szeretnél emailben értesülni a támában feltett anyagokról iratkozz fel az alábbi ablakocskában.

Email*
Név*
Hírlevél küldését kérem,az Adatkezelési tájékoztatót elfogadom*

Ha egy email kurzust is szeretnél kapni önismereti témában iratkozz fel a honlap jobboldali sávjában az Női Teremtőerőd, a Belső Erőd fejlesztő minikurzusra (ajándék).

Kívánom, hogy legyen Női Teremtőerőben gazdag életed!

Categories: Belső erőforrásaink, Célok, Ciklikusság, KözÉpPont visszaszerzése, méh, Női Teremtőerő

Tags: , , , ,

2 replies

Trackbacks

  1. A saját vágyaidat és álmaidat kezded idén megvalósítani vagy valaki másét? | Női Teremtőerő
  2. Tavaszváró Női Teremtőerő Kalendárium 3. – Átváltozás | Női Teremtőerő