Női Teremtőerő

Az alkotó női életért. Hogyan változtasd a Nőiséged életed erőforrásává, teremtőerejévé – Kismamáknak, Anyukáknak, Nőknek

Női Teremtőerőd 2021 Adventi Kalendáriuma 18. Söpörd le magadról a félelmeidet – MozdulatMágia

Mi lenne alkalmasabb a Belső Erőnk, Belső Vezércsillagunk megtalálására, mint a közelgő téli napforduló előtti néhány nap? A természet körforgásával együtt, ahogy kevesebb a külső fény, egyre jobban figyelhetünk a belsőnkben történő eseményekre. Ez néha ijesztő dolgokkal szembesít bennünket.

Ekkor végezhetjük külső és belső szelektálást, takarítást, MEGTARTVA mindazt, ami esszenciális, ami bölcsesség, ami fontos számunkra.

Így érik be a csipkebogyó is, ami a sok-sok C-vitamint tartalmazza magában, de a virágjára ilyenkor már nincsen szüksége, így elhullajtja és nem sír utána. Tudja, hogy tavasszal ismét virágba borul majd. El tudjuk-e dönteni, hogy mi a szebb a vadrózsa virága, vagy a zúzmarás hidegben, havas tájon pirosló csipkebogyó? Tavasszal bizonyára a vadrózsa, ősszel, télbe fordulva viszont a csipkebogyónak van itt az ideje és az ő erejére van szükségünk. Az érzékeny virág elfagyna a zord időben, a csipkebogyó termése, viszont éppen akkor a legjobb, ha megcsípi a dér.

Fontos állomása a BELSŐ ERŐD megtalálásának a FÉLELMEID SZERETETTELTELI átölelése. Talán ez az utolsó nagy próbatétel, a belső erőd viszaszerzését, növelését megelőző pillanatok ezek.

December 18. A mai napi kalendáriumi üzeneted: Söpörd le magadról a félelmeidet a mese és a mozdulat segítségével

A mai nap ismét egy mesét (rövid), és ma zenét is tettem mellé, hogy a mese elolvasása után, ráhangolódva az egyik, vagy “a” farkasoddal való szembenézésre, a zenére mozdulj, nyújtózkodj, söpörd le magadról valóban a kézmozdulataiddal, rázd le magadról a félelmeidet, vagy öleld magadhoz őket. Tégy úgy, amelyik jobban esik neked!

Szembefordulás a farkassal (indián mese)

Volt egy ember, aki mindig nyugtalanul aludt. Sokszor megtörtént, hogy rosszat álmodott, és ilyenkor futásnak eredt az erdőben, s csak futott, futott, mintha menekülne valami elől. Egyszer egy közelben élő másik törzsnél kötött ki, és lerogyott az első sátor elé. Egy bölcs öreg élt abban a sátorban, és amikor reggel rátalált a kimerült férfira, megkérdezte tőle, mit keres itt. A férfi elmesélte visszatérő álmát, amelyben egy hatalmas farkas rohan felé kitátott szájjal, benne hatalmas fogakkal, és annyira közel jön hozzá, hogy még a leheletét is érzi. – Vajon miért fut feléd a farkas? – kérdezte a bölcs öreg. – Hogy megegyen – válaszolta a férfi. – Hát az meg hogy lehet? – csodálkozott az öreg. Hiszen ez csak egy álom, ott nem lakhat jól veled! Különben is, ahogy elnézem, elég régóta fut, és még mindig életben van. Valami más táplálja őt, nem pedig te! Mi lenne, ha egyszer bevárnád, és megkérdeznéd, mit akar tőled? A férfi megfogadta a tanácsot, és aznap éjjel lefekvés előtt elhatározta, megkérdezi a farkast. Amikor eljött az álom, és megérezte a farkas leheletét, nem indult futásnak. Szembefordult a farkassal, és megkérdezte: – Miért üldözöl engem? A farkas leült, és így szólt: – Mert az a feladatom, hogy tanítsalak. Most már készen állsz rá. (Boldizsár Ildikó: Életválságok meséi. Mesekalaúz Útkeresőknek. Magvető Kiadó, Budapest, 2016.)

A BElSŐ ERŐD keresésére indulhatsz velem még különböző módokon:

  1. Olvasgatva, böngészgetve a BELSŐ ERŐ témában írt írásaimat, gondolataimat: https://www.noiteremtoero.hu/category/belso-eroforrasaink/
  2. Női Archetípusok segítségével keresheted, fejlesztheted Belső Erődet az Női Archetípusok AJÁNDÉK MINIKURZUSSAL (ITT kérheted: https://www.noiteremtoero.hu/noi-archetipusok-noi-onfejlodest-tamogato-ajandek-hanganyagok-e-mail-kurzusok/ 
  3. A Teremtő Mozdulat, Tánc és Meditáció erejével otthonodban. (Egyelőre a Női Teremtőerő Tánc Workshopok szünetelnek másfél éves kislányom okán, illetve a jelenlegi járványhelyzet sem kedvez a személyes csoportos találkozásnak. Keresem a lehetőséget, hogyan lehetne valami jót kihozni ebből online formában, csoportban, de még nem találtam meg a megfelelő formát hozzá.)

Női Teremterőben Gazdag Életet kívánok neked!

Kívánom, hogy a Belső Napunk felragyogjon!

Boglárka

Categories: Adventi Kalendárium, KözÉpPont visszaszerzése

Tags: , ,

2 replies

Trackbacks

  1. Értékeld az eddigi éves ciklusodat, hogy értéket teremthess jövőre![Hanganyag] | Női Teremtőerő
  2. A saját álmaidat kezded idén megvalósítani vagy valaki másét? | Női Teremtőerő

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .