Női Teremtőerő

Az alkotó női életért. Hogyan változtasd a Nőiséged életed erőforrásává, teremtőerejévé – Kismamáknak, Anyukáknak, Nőknek

Ott van veled a Táltos Paripád, az a roskadozó ló, aminek parazsat kellene adnod

Méh Madala nemez, Női erő

Ha kiváncsi vagy, hogy női léted táltos paripájának honnan szerezz parazsat, mivel táplálhatod, hogy életre keljen, maradj velem januárban is, amikor a női ciklus, és a méh egészséges egyensúlyáról olvashatsz. Februárban pedig útjára indul a Méhed Ajándékai Belső Erődet és Belső Iránytűdet aktiváló online tanfolyam.

A csodavárás, csoda gondolata kavarog a fejemben. Nagyon megragadott  az a gondolat, amelyet Boldizsár Ildikó mesekutatótól hallottam egyszer egy előadásán, miután egy csodás mesemondás hallgatója lehettem. A varázsmesékről beszélt, és magáról a csoda fogalmáról. Bennem ez a következőképpen maradt meg. A mesékben sokszor több fiú vagy lány indul útnak, testvérek, de nem mindegyik számára állnak rendelkezésre a csodás segítők. A legkisebb fiú/lány alakja az, aki nyitott a csodára. Neki megszólal a táltos paripa, aki parazsat eszik, ő megkapja a tanácsot és a varázslatos eszközöket (fésű, tojás), amellyel megszabadul egy szorult helyzetből.

A többi szereplő előtt is sokszor ott van a csoda lehetősége, de azok nem nyitottak rá. A nagyobb testvérek, akik nem szánják meg a hangyákat, nem adnak enni az öregembernek, és nem segítenek bajba jutott állatokon. Ők mind nem részesülnek a csodában, ami egy élethelyzet megoldásához rejlő eszközöket, képességet, erőforrásokat jelentheti.

Te mennyire vagy nyitott az új, ismeretlen lehetőségekre? Tapasztaltad már a csodát? Mit jelent számodra a csoda? Elhiszed, hogy ott van veled a táltos paripád, az a roskadozó ló, aminek parazsat kellene adnod? 

Ha kiváncsi vagy, hogy női léted táltos paripájának honnan szerezz parazsat, mivel táplálhatod, hogy életre keljen, maradj velem januárban is, amikor a női ciklus, és a méh egészséges egyensúlyáról olvashatsz. Februárban pedig útjára indul a Méhed Ajándékai Belső Erő aktiváló online (de kicsoportos) tanfolyam – 1. szintje: Méhed Ébresztése. Ha most olvasgatnál még-e témában, korábbi írásaimmal itt kezd:

Természet és a női ciklus összefüggéseiről: >> Téli depresszió csodái>> A témáról bővebben olvashatsz még a Női ciklus, női, tapasztalat és női fájdalom, valamint a Női ciklus, női tapasztalat és az öröm és a Női ciklus ár-apályai írásaimban.

A tapasztalatainkat a kultúránk, hagyományok, a családunk, neveltetésünk szemüvegén keresztül szemléljük (Bővebben: Női egészség és a kulturális átadás), amelyet időnként érdemes felülírni, ha meg akarunk oldani egy problémát.

Női tapasztalat a szülés, amely így vagy úgy meghatározó élménye életünknek. Adja Isten, hogy Beavatásként éljük meg, és ne beavatkozásként. >> Belső erőforrásaink 2. Beavatás vagy Beavatkozás >>

Hamarosan felteszem a női enerigarendszer ciklikusságáról szóló új anyagot (videó), és részleteket az online tanfolyamról. Ha érdekel figyeld a hírlevelemet. Az új év fordulóján tudok erről részletesen mesélni majd számodra.

Kívánom, hogy a Belső Napod felragyogjon!

Női Teremtőerőben Gazdag Életet kívánok neked!

Boglárka

Email*
Név*
Hírlevél küldését kérem,az Adatkezelési tájékoztatót elfogadom*

Categories: Belső erőforrásaink, KözÉpPont visszaszerzése, méh, Női Teremtőerő

Tags: , , , ,

1 reply

Trackbacks

  1. Belső erőforrás 6. Vissza a Természetbe | Női Teremtőerő

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .