Női Teremtőerő

Az alkotó női életért. Hogyan változtasd a Nőiséged életed erőforrásává, teremtőerejévé – Kismamáknak, Anyukáknak, Nőknek

Női Teremtőerőd 2021 Adventi Kalendáriuma 24. Felismerted a jeleket? Élsz a nőiségedben rejlő csodálatos lehetőségeiddel? 2/2

reménysugár

Kiváncsi vagy, hogy női léted táltos paripájának honnan szerezz parazsat, mivel táplálhatod, hogy életre keljen?

Kedves Útitársam!

Megérkeztünk!

December elsején elindultunk, minden nap tettünk egy kis lépést előre, minden nap emlékeztettük magunkat, hogy hova tartunk, kit és mit keresünk. A Fényt kerestünk kint és bent is egyaránt. A belső erőnket, hitünket, szeretetünket.

Sok-sok ajándékkal érkeztem én ma az istállóba, hogy meglássam a kisdedet. A minden napos rövid erősítő üzenetek küldése közben én magam kaptam talán a legnagyobb ajándékokat. Másodszor ajándék volt a visszajelzés, ami felőletek érkezett.

Még a csodavárás, csoda gondolata kavarog a fejemben. Nagyon megragadott  az a gondolat, amelyet Boldizsár Ildikó mesekutatótól hallottam egyszer egy előadásán, miután egy csodás mesemondás hallgatója lehettem. A varázsmesékről beszélt, és magáról a csoda fogalmáról. Bennem ez a következőképpen maradt meg. A mesékben sokszor több fiú vagy lány indul útnak, testvérek, de nem mindegyik számára állnak rendelkezésre a csodás segítők. A legkisebb fiú/lány alakja az, aki nyitott a csodára. Neki megszólal a táltos paripa, aki parazsat eszik, ő megkapja a tanácsot és a varázslatos eszközöket (fésű, tojás), amellyel megszabadul egy szorult helyzetből.

A többi szereplő előtt is sokszor ott van a csoda lehetősége, de azok nem nyitottak rá. A nagyobb testvérek, akik nem szánják meg a hangyákat, nem adnak enni az öregembernek, és nem segítenek bajba jutott állatokon. Ők mind nem részesülnek a csodában, ami egy élethelyzet megoldásához rejlő eszközöket, képességet jelenthet.

Te mennyire vagy nyitott az új, ismeretlen lehetőségekre? Tapasztaltad már a csodát? Mit jelent számodra a csoda? Elhiszed, hogy ott van veled a táltos paripád, az a roskadozó ló, aminek parazsat kellene adnod? Jegyezd le a gondolataidat, írd le milyen csodákban volt részed eddigi életedben!

Ha kiváncsi vagy, hogy női léted táltos paripájának honnan szerezz parazsat, mivel táplálhatod, hogy életre keljen, maradj velem januárban is, a női ciklus, és a méh egészséges egyensúlyáról is olvashatsz. Hamarosan újra útjára indul a Méhed Ajándékai Belső Erő aktiváló online (de kicsoportos) tanfolyam – 1. szintje: MéhKöszöntő Belső Iráynytű online kurzus.

Hamarosan bővebben is írok róla, ha érdekel figyeld a hírlevelemet. Az új év fordulóján tudok erről részletesen mesélni majd számodra.

Ezt a zenét ma hajnalban kaptam ajándékba, hálásan köszönöm. Megosztom veletek is mert csodálatos:

Maradj velünk az adventi időszak után is!

Megfogom a kezed és segítek elindulni, továbbhaladni az úton.

Élj a Női Teremtőerőddel!

Kívánom, hogy a Belső Napod felragyogjon!

Boglárka

Áldott és csodás karácsonyt kívánok neked és szeretteidnek!

Categories: Adventi Kalendárium, Belső erőforrásaink, KözÉpPont visszaszerzése, méh, Menstruáció

Tags: ,

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .