Női Teremtőerő

Az alkotó női életért. Hogyan változtasd a Nőiséged életed erőforrásává, teremtőerejévé – Kismamáknak, Anyukáknak, Nőknek

Milyen módon ne tartsam meg? Önmagam és valaki, valami mást.

tancMilyen módon ne tartsunk meg valamit?  – Egy gondolatot, hitet, egy szeretett személyt, önmagunkat.

– Görcsösen!

Ha tapasztaltál már menstruációs görcsöt, akkor pontosan ismered az érzést, milyen az, amikor nem vagyunk jó viszonyban (tartósan, vagy éppen csak hullámvölgybe értünk) az ELENGEDÉSSEL, a megtisztulással, női ciklusunk változásával. Időnként mindannyian rágörcsölünk valamire. Van, amikor egy-egy gondolathoz, eszméhez ragaszkodunk görcsösen a fejfájásig.

De vajon hogyan engedjünk el görcs nélkül? Erről elég sokat olvashatunk, hallhatunk. De a másik nagy kihívás, hogy amit MEGTARTOK, azt hogyan tartsam meg könnyedén, áramlóan, erőlködés mentesen.

MEGTARTANI KÖNNYEDÉN, nem erőlködve, begörcsölve.

Ennek megtapasztalására, ennek a mintának az átírására több út is létetezik.

Készítettem számodra egy meditációs hanganyagot, amely segíthet rálépni erre az útra. Az első néhány percben a meditáció témájáról a ciklikusságról beszélek, s ezután kezdődik el maga a meditáció.

Történhet ez kineziológiai  stresszoldással, bodywork módszerrel, gyógyító érintéssel és mozdulattal, és történhet táncos mozgásos formában. Ezeknek a módszereknek a tapasztalataiból, dúla tapasztalatokból és saját személyes megéléseimből táplálkozik az a mozgásforma (Női Teremtőerő Tánc és Meditáció), amellyel hétről-hétre karbantartjuk testünket lelkünket.
Úgy válogatom a zenéket, és mozgásos feladatokat a tánchoz, hogy megtapasztalhassuk, milyen érzés áramlásban, lendületben lenni, s közben tartani meg valamit (magunkat, mozdulataink ütemét, egy gondolatot). Megtapasztalhatjuk, milyen érzés az, amikor ezzel ellentétesen, erőlködünk, amikor csikorogva nehezen megy a megtartás, fogunkat összeszorítva. E két tapasztalás külömbségéből fel tudod építeni azt a fajta MEGTARTÁST, amelyet szeretnél megélni: KÖNNYEN és ÁRAMLÓAN 🙂
A mozgást mindig nyugvóponttal, meditációval zárjuk, s elengedjük mindazt, ami gátol abban, hogy jól tudjunk MEGTARTANI, és ezzel együtt jól tudjunk ENGEDNI, hagyni hadd menjen!

Várlak szeretettel!

Mikor is? https://www.noiteremtoero.hu/programok/
Bővebben a táncról, foglalkozás díjáról, arról mikor neked való és mikor nem?
http://www.noiteremtoero.hu/noi-teremtoero-tanc/

http://www.noiteremtoero.hu/hogyan-szuletett-meg-bennem-a-noi-teremtoero-tanc-gondolata/

http://www.noiteremtoero.hu/belelgzes-es-kilegzes-ritmusa-hogyan-maradj-a-tancban-aramlasban/

Ha a (teremtő) mozdulat és az érintés erejéről olvasnál egybegyűjtöttem néhány írást: http://www.noiteremtoero.hu/erinteni-es-megerintve-lenni-ne-fogd-meg/

Ha testet öltött már benned a gondolat :), bővebben érdeklődnél a témáról programjainról írásaimról. Vedd fel velem a kapcsolatot az info@noiteremtoero.hu emailcímen.

Ha rendszeresen értesülnél legújabb írásaimról programjainról, csatlakozz a hírlevelemet olvasó női közösséghez az alábbi formanyomtatvány segítségével:

Kívánom, hogy a Belső Napod felragyogjon!

[wysija_form id=”6″]

Categories: Belső erőforrásaink, KözÉpPont visszaszerzése, méh, Menstruáció, NŐI TEREMTŐERŐ TÁNC

Tags: , , ,

1 reply

Trackbacks

  1. Belső Nap – Méhed fénye (A női méh, a hisztéria és az őrület) | Női Teremtőerő

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .