Női Teremtőerő

Az alkotó női életért. Hogyan változtasd a Nőiséged életed erőforrásává, teremtőerejévé – Kismamáknak, Anyukáknak, Nőknek

Női Teremtőerő Tánc WORKSHOP

tulipánfaolaj_1Női Teremtőerő Tánc Workshop

Neked való, ha
úgy érzed, hogy szeretnéd fokozni: női energiádat,
mozdulataid és cselekedeteid mögött álló szándékot megtapasztalni,
éberségedet a NŐI CIKLUSODRA,
ciklus vagy termékenységi problémáid vannak.

Női ciklusunk, az alkotó életünk ciklusainak analógiája, amely a Megfoganás/BEFOGADÁS, Növekedés/MEGTARTÁS, KITELJESEDÉS és ELENGEDÉS fázisai ismétlődnek.
Nehéz női mintáid vannak, amelyeket el akarsz ELENGEDNI, ha érzed, hogy ideje van a VÁLTOZÁSNAK, ideje van annak, hogy jobban érezd magad a bőrödben, ÖRÖMMEL élj és tevékenykedj.

ÁLMAID és CÉLJAID vannak, a megvalósításukhoz BELSŐ ERŐRE, támogatásra van szükséged, arra hogy megerősítsd a személyes HATÁRAIDAT, saját teredet és nem a korlátaidat!

Készítettem egy meditációs hanganyagot, amely segíthet rálépni erre az útra. Az első néhány percben a meditáció témájáról a ciklikusságról beszélek, s ezután kezdődik el maga a meditáció. Halgasd nyitotsággal, szeretettel!

tanc

A tánc célja nem az, hogy “szépen táncoljunk”, hanem hogy összekapcsolódjunk a testünkkel, kezünkkel, lábunkkal, csípőnkkel és megérezzük, hogy milyen mozdulatokra van szükségük. Lehet az egy fejkörzés, nyújtózás. Nem a klasszikus táncfogalomban gondolkodom, hanem inkább a gyógyító mozdulatban. (Bővebben: a gyógyító érintésről és mozdulatról: https://www.noiteremtoero.hu/erinteni-es-megerintve-lenni-ne-fogd-meg/).

Csak nők vagyunk, ki könnyebben, ki nehezebben oldódik. Ha nem érzed úgy, hogy holnap készen állsz bekukkantani hozzánk, akkor talán később jön el az ideje. Mindenesetre bármikor is lesz az, szeretettel várlak. Ha pedig máshol van dolgod, az is ki fog derülni, csak ne lankadj a kereséssel!

A Női Teremtőerő Tánc 3 órás mini workshop felépítése:

Az íve megegyezik az 1 órással, de az intenzív táncos részek közé rövid meditáció, testtudatosítás, néhány játékos feladat kerül. Időnk van elmélyedni a saját testi reakcióinkban, érzeteinkben. Az alkalom fókuszaként megjelölt témáról rövid beszélgetések (nincs megszólalási kötelezettség), reflexiók, a testérzeteinkhez kapcsolódva.

Ebben a formában erősebben dolgozhatunk a fókuszunkkal, személyes céljainkkal. Van időnk a reflexiókra, körben és önmagunkban is. Érdemes papírra vetned egy-egy érzetedet, gondolatodat a  rövid kis szünetekben.

Több időnk van elmélyedni a formatáncokban, ami nagy előny az otthoni gyakorlásuk során.

Még bővebben tájékozódhatsz a honlapomon vagy kérdezz tőlem személyesen: https://www.noiteremtoero.hu/noi-teremtoero-tanc/

Női Teremtőerő Tánc Workshop –  Méhünk bölcsessége

Következő alkalomról érdeklődj az info@noiteremtoero.hu vagy 70/254-52-72 -on vagy iratkozz fel a hírlevelemre balra fent, csatlakozz az fb oldalamhoz itt: https://www.facebook.com/noiteremtoero

és csoporthoz https://www.facebook.com/groups/1331206796892579

A foglalkozást vezeti: Dr. Komlósi Boglárka

Várlak sok szeretettel!

Categories: Belső erőforrásaink, Célok, KözÉpPont visszaszerzése, Menstruáció, Női Teremtőerő, NŐI TEREMTŐERŐ TÁNC

Tags: , , , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .