Női Teremtőerő

Az alkotó női életért. Hogyan változtasd a Nőiséged életed erőforrásává, teremtőerejévé – Kismamáknak, Anyukáknak, Nőknek

Adventi Spiráljárás a Női Teremtőerődhöz 15. – Méh Áldás – Nagy Anyaméh

A mai nap – Mozgással KAPCSOLÓDNI és ÁLDÁSSAL fordulni Földanyához!

Szeretettel Köszöntelek!

FöldAnya csendben van, látszólag mozdulatlan, ám belül annál nagyobb munka folyik, oltalmazza a magocskákat a hideg kemény földben, amelyek majd tavasszal új erőre kapnak és kihajtanak. Erre a csendes belső folyamatra szeretném ma a figyelmedet felhívni ma.

Ebben a gyakorlatban, hanganyagban kapcsolódunk a Nagy Anyaméhhez. E kapcsolódás során megáldjuk, a saját méhünket és minden női méhet is megáldunk ezáltal. A Föld-gyakorlatokon keresztül saját méhünk tisztulása tud elindulni, amely segíti a világban élő nők méhének, női létezésnek a szentségét és szabadságának a helyreállítását. Ezzel a gyakorlattal erősen kapcsolódunk a 4. lépéshez, a 8. lépéshez és a 13. adventi lépéshez, amelyek középpontjában szintén a női méh állt, más-más aspektusból.

Ha részt vettél 2021 őszén a 40 napos Föld Anya-Méh Áldás Mozgásmeditációs gyakorláson, akkor ismerős lehet neked ez a gyakorlat!

Ez a hanganyag inspirációul szolgál, találd meg te is a saját egyéni szavaidat, áldásodat Földanya felé, s ezen keresztül a minden női méh felé.

FöldAnya Áldás

És a zene a mozgásmeditációs kapcsolódáshoz, amelynek a szellemisége segít az imára, áldásra hangolódni.

Az ingyenes 2021 szeptember 8-dikával kezdődő 40 napos Föld Anya-Méh Áldás Mozgásmeditációs gyakorlás napi támogató üzeneteit egy zárt FB csoportban kapták a résztvevők. Ha a jövőben csatlakozni szeretnél ilyen programhoz, kérlek iratkozz fel a honlap jobb oldalán lévő feliratkozó sávban, vagy írj nekem az info@noiteremtoero.hu címre.

Áldás kísérje lépteidet, mozdulataidat!

Boglárka

Categories: KözÉpPont visszaszerzése

Tags: , , , , , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .