Női Teremtőerő

Az alkotó női életért. Hogyan változtasd a Nőiséged életed erőforrásává, teremtőerejévé – Kismamáknak, Anyukáknak, Nőknek

Méhed belső fénye, a Belső NAPfordulódon! Női Teremtőerőd Adventi Kalendáriuma 21.

A Nap éves útjának legmélyén születik meg a Fény, a Világosság, a Szeretet ereje újra. Mai napon küldöm már ezt az üzenetet számodra, hogy készülhess a ma éjjel és a holnap hajnal határán bekövetkező Napfordulatra.

Tudom vártad már azt a mai napi üzenetet. Én is vártam, hogy írjam, hogy átadhassam. Nap mint nap átjárnak engem, megélem, átszűröm őket magamon. Olyasmit szeretek küldeni neked, amit én magam is megéltem, amihez közöm van.

Nem csak beszélek róla, hanem bizonyos szinteken élem is. Ma éjjel én is veled együtt végzem ezt a szertarást az oltáram kis gyertyafényénél, amikor alszik a család. Ezért a mai nap üzenete ismét a Méh erejéhez kapcsolódik. Ismét visszaértem a női ciklushoz, és a Napfordulóhoz, az Évkerék fordulásához. Teszem ezt azért, mert minden évvel egyre jobban sikerül az életemet is úgy szervezni már, hogy igazodjon a havi ciklusomhoz, energia szintemhez, és néhány éve már a fentről érkező csillagbölcselet útját is élni kezdem, érzékelem, és most hogy asztrozófus hallgató lettem, már tudatosabban is élem. Persze nem hibátlan még ez a ciklikusan tervezett szervezés, áramlás de a fontos, hogy tudatosan előre tervezek és hatalmas könnyebbség számomra, a férjem és a gyerekek számára is az élet :). Amikor meg hibádzik, akkor tudok mosolyogni rajta, hogy hát persze, nem ennek van itt az ideje éppen, ezért nem megy…

December 21. A mai nap üzenete és gyakorlata:  Kapcsolódás a MÉHeddel (lenti zenére). A méhed erejének, természetének megérzése. Kérdezd meg őt: mit szeretne, hogy érezné jól magát, ha hogyan élnél, törődnél vele?

+ gyakorlat: Újra hallgasd meg egy néhány éve egy női workshop alkalmával készített hanganyagot a ciklikusságról, a méhről.

https://www.noiteremtoero.hu/noi-teremtoerod-2020-adventi-kalendariuma-11-kapcsolodas-a-mehedhez-hanganyag/

Talán elsőre furcsának tűnik neked ez a gyakorlat, azonban sok érdekes tapasztalatot és megértést szokot hozni a női workshopokon ez a gyakorlat. akkor is, ha valaki előtte soha nem tudta elképzelni, hogy mi dolga lehet a Méhével, főleg nem beszélgetni vele. Van, hogy csöndben van a Méh és nem felel. Ez is rendben van. Hisz oly sokáig nem kérdezte senki, hogy ki ő mi ő, mit szeretne, hogy érezné jól magát ha hogyan élnél, törődnél vele? Mégis ez első lépés lehet egy tudatosabb női érzékelés felé. Hamarosan ismét indítom a néhány éve megszületett online tanfolyamot, amely a Méheddel való kapcsolatfelvételedet segíti, ebben segít neked lépésről lépésre. Hamarosan bővebben is írok róla, ha érdekel figyeld a hírlevelemet. Az új év fordulóján tudok erről részletesen mesélni majd számodra.

Ezután írd le a tapasztalataidat az ADVENTI NAPLÓDBA, ha kedvet érzel, megosztani velem a felmerülő gondolataidat, ne habozz elküldeni nekem őket a komlosiboglarka@gmail.com-ra!

Ha most kapcsolódsz be, érdemes olvasgatnod a korábbi Belső Erőt ébresztő Adventi bejegyzéseimet, hisz ez az év bármely időszakában erőforrásul szolgál.

Ne felejtsd a MÉHED egy olyan csodálatos energiaközpont, amely biztosítja saját maga és ezáltal a te energetikai tisztulásodat, megtisztít a már elhasznált, téged nem szolgáló energiáktól.

Keresd a saját utadat, saját lehetőségeidet! Ezek azok voltak, amelyek nekem segítettek, segítenek. Te vagy a kulcs a saját nőiséged és örömteli női életed megteremtésében!

Menstruációs ciklusunban rejlő lehetőségeről, a női energetikai rendszerről szóló ciklikus tervezés témájó hanganyagomat most kérheted.

Kívánom, hogy a Belső Napunk felragyogjon!

Teremtőerőben Gazdag Életet kívánok neked!

Boglárka

Email*
Név*
Hírlevél küldését kérem,az Adatkezelési tájékoztatót elfogadom*

Categories: Adventi Kalendárium, Belső erőforrásaink, KözÉpPont visszaszerzése, méh, Menstruáció

Tags:

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .