Női Teremtőerő

Az alkotó női életért. Hogyan változtasd a Nőiséged életed erőforrásává, teremtőerejévé – Kismamáknak, Anyukáknak, Nőknek

MÉHMANDALA hanganyagok – Női erőd, kreativitásod, Belső Iránytűd visszaszerzése S.O.S

S.O.S. Krízishelyzetekben miután elmúlik az első ijedségem, ami mindig kiemel a gödörből az a Méhemmel való kapcsolódás, a mozgás és a szabadtánc. Ezek akkor is rendelkezésemre állnak, ha nem tudok senkihez sem fordulni éppen támogatásért, beszélgetésért, kineziológiai oldásért vagy MA-URI bodyworkért vagy más segítő, támogató szakszerű jelenlétért. A cél egyébként is az, hogy önállóan tudjunk magunkon segtíteni, legalább elsősegélyt nyújtani.

Ezért is teszem elérhetővé most a 3 fázisból álló Méh Mandala hanganyagokat. Mostanában többen is megkerestek sürgős segítséget kérve, de jelenleg szeptember elejéig korlátozottan tudom a személyes konzultációkat, oldásokat és testmunkát megoldani.

Ezek a hanganyagok az alapozó szintű Belső Iránytű – Méhköszöntő kurzusnak a részei, de magának az online kurzusnak az elkészültét megelőzték, a Női Teremtőerő Táncmeditációs Worksopjaimon már tesztelés alá kerültek korábban önállóan. Ezek köré épült fel az online kurzus később, hogy lehetővé tegyék az elmélyültebb munkát, és folyamatokat a workshopok után vagy azok előkészítéseként otthoni környezetben.

A tét nem kevesebb minta a belső egyensúlyod visszanyerése, a viharban is megtartva kis csónakodat!

Méhed terének megtisztítása, kulcs a belső egyensúlyodhoz, a KREATIVITÁSOD és NŐI  ERŐD kibontakoztatásához. A MÉHMANDALád felrajzolása és értelmezése után következő meditáció hozzásegít téged méhed tisztulásához, egyensúlyban tartásához, ezáltal középpontod megtartásához.

Méhünk olyan módon kapcsolódik energiákhoz, emberekhez, kapcsolatokhoz, amelyet talán nem is képzeltünk. Méhünkben tároljuk kapcsolataink energetikai lenyomatát, legyen ez szerelmi kapcsolat,  családi, illetve életüket meghatározó bármilyen kapcsolat. Méhünk egy KEHELY, mely magába fogadja és tárolja az energiát, sőt táplálja azokat a minőségeket, kapcsolatokat, embereket, amelyekkel összekapcsolódik. A méhünkkel energetikai kapcsolatban állunk kollektív női mintákkal, amelyek terhét és áldását egyaránt hordozzuk generációkon át, ezáltal folyamatosan blokkolva kreatív energiáinkat. A méh megtisztítása folyamatos elköteleződés, amelynek első lépéseit tapasztalhatod meg a következő leckékben. Tudnunk kell, hogy ki az, akit beengedünk méhünk terébe, ott táplálunk, és ki és mi az, amit nem.

A méhmandala gyakorlat egyik célja ezeknek a nem kívánt, téged nem szolgáló, esetenként romboló energiáknak a kisöprése méhed teréből.  Ezek napi szintű gyakorlása, ismeretségkötés a méheddel. Női erőd és kreativitásod fölötti tudatosságod visszanyerése méhed ismeretében rejlik.

A női segítőiddel, védelmezőivel mindig vedd fel a kapcsolatot! A hanganyag alatt végig kapcsolódj velük és kérj energiát, segítséget tőlük, ha szükséged van rá.

Méh Mandala készítés három fázisa hosszabb időt és energiát igényel tőled egyszerre, mint a korábbi napok anyagai. (Ez a 3 hanganyag egy hosszabb, elmélyültebb munkát, fejlődést lehetővé tévő kurzus részét is képezi, de önállóan is teljes értékű. A kurzusról bővebben itt>>).

A hanganyagokban mindent elmagyarázok, itt most nagyon fontos a sorrend betartása, de eltelhetnek napok a fázisok elvégzése között. Tégy, ahogy jólesik neked! Vegyél elő papírt ceruzást, színes ceruzákat tollakat, hogy rajzolhass velük, ha úgy esik jól!

  1. lépés: Méh Mandala készítés vezetett meditációja (1. hanganyag)
  2. lépés: Méh Mandalád értelmezéséhez segítség (2. hanganyag) Ezt csak akkor hallgasd meg, ha már elkészítetted a Méh Mandaládat az 1. hanganyag segítségével!
  3. lépés: Méhed megtisztítása a negatív energiáktól (3. hanganyag)

Már egy alkalom is nagy segítségedre van, de ha rendszeresen hallgatod a hanganyagokat, naponta az első idékben, ahogy szükségét érzed, akkor stabilizálódni tud a hatása. A hanganyag rövidebb verzióját ajándékként adom, amelynek segítségében, ha már elég gyakorlatod van a Méh Mandala készítében, akkor napi 10 percben is képes leszel ezt elvégezni, mint egy reggeli vagy esti rituálé.

Ha szeretnéd kérni a Méh Mandala hanganyagokat (a 3 db csak egyben kérhető + 1 ajándék), akkor az info(kukac)noiteremtoero.hu email címen kérheted

A hanganyagok díja: 9000 Ft

Kérlek írd meg a számlázáshoz a neved és címedet, így gyorsabban tudom neked elküldeni a számlát és az utalásod után a hanganyagokat.

Kívánom, hogy a Belső Napod felragyogjon!

Boglárka

Categories: KözÉpPont visszaszerzése

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .