Női Teremtőerő

Az alkotó női életért. Hogyan változtasd a Nőiséged életed erőforrásává, teremtőerejévé – Kismamáknak, Anyukáknak, Nőknek

Női teremtőerőd Adventi Kalendáriuma 22. – Mire vetül a Teremtő és Alkotó erőd? Mit növelsz az új ciklusban?

És ebben az éveben is átfordultunk a legmélyebb ponton ma hajnalban. A Nap ma december 22-én éppen elhagyta a Skropió csillagképet és még éppen nem érte a Nyilas csillagkép Nyílhegyéhez, s ebben a térben rés nyílt hogy még hangsúlyosabb legyen a Kígyótartó csillagkép szerepe ezen a napon. A Nap éppen a Kígyótartó csillagképben a kígyó farkát kézben tartó részt érinti, ami az ösztönerőink uralásának az égi szimbóluma. A teremtőerőink, nemzőerőink, alkotóerőink uralásának egyik nagyon szép lehetősége ez a mai nap ezzel az égi támogatottsággal.

Most érdemes megfognod azokat a teremtéseidet, indulati energiáidat, amelyek szétszóródank, ha nem vagy tudatos rájuk és nem te uralod őket. Milyen légkört TEREMTESZ magadban és magad körül?

Milyen dolgokat teremtesz?

Itt az ideje kinyitnod, a mai adventi kalendáriumod ablakocskáját.

Lassan dédelgessük, növelgessük magunkban a fényességet, a reményt.

December 22. Mai nap üzenete és gyakorlata:

Gondold végig, hogy mire vetül a te Belső Fényed, Belső tüzed, Alkotó erőd? Mi az, amit te növelni szeretnél a következő ciklusban, évben? Most csak belső képeket teremts, nem kell listáznod! Csak merülj el a jóérzéseidben! Kérdezd meg a testedet is, hogy ő mit szeretne, mire vetítsd a figyelmed, a fényed a következő éves ciklusodban!

A ráhangolódó zenére mozogj, sétál táncolj, ami jólesik! És közben figyeld magadat a testérzeteidet, és azt mit mond az intuíciód!

Kívánom, hogy a Belső Napod felragyogjon!

Boglárka

Categories: Adventi Kalendárium, Belső erőforrásaink, Egyperces gyakorlatok, KözÉpPont visszaszerzése

Tags: ,

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .