Női Teremtőerő

Az alkotó női életért. Hogyan változtasd a Nőiséged életed erőforrásává, teremtőerejévé – Kismamáknak, Anyukáknak, Nőknek

Női Teremtőerőd 2021 Adventi Kalendáriuma 11. (Kapcsolódás a Méhedhez – hanganyag)

Kedves Útitársam!

A mai napra egy méh meditációt tettem számodra az Adventi Kalendáriumba, amelyet egy decemberi Női Teremtőerő Workshopon készítettem. (Fontos: méhed terének energetikáját akkor is tisztíthatod, ha eltávolították a méhedet, sőt nagyon is fontos lenne ezt megtenned.) A meditáció hallgatása közben, te is beléphetsz női közösségünk terébe, megérezheted annak erejét.

Most nem is szaporítom a szót én is elcsendesedem, ezt javaslom számodra is. Találj magadnak egy csendes helyet és 15 percet. Szánj időt, tested-lelked megújulására, és méhed terének tisztítására.

Egészségedre!

Ha most kapcsolódsz be, olvasd el az első levelemet “Adventi Kalendárium 1. ” címmel.

Ha kedvet érzel, megosztani velem a felmerülő gondolataidat, ne habozz elküldeni nekem őket a komlosiboglarka@gmail.com-ra!

Kívánom, hogy a Belső Napunk felragyogjon!

Teremtőerőben Gazdag Életet kívánok neked!

Boglárka

Név*
Email*
Hírlevél küldését kérem,az Adatkezelési tájékoztatót elfogadom*

Categories: Adventi Kalendárium, Belső erőforrásaink, KözÉpPont visszaszerzése, méh, Menstruáció

1 reply

Trackbacks

  1. Női Teremtőerőd 2020 Adventi Kalendáriuma 21. Méhed belső fénye, akkor ragyog, ha éled a ciklusodat! | Női Teremtőerő

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .