Női Teremtőerő

Az alkotó női életért. Hogyan változtasd a Nőiséged életed erőforrásává, teremtőerejévé – Kismamáknak, Anyukáknak, Nőknek

Tavaszváró NTK 5. – Tavaszi fáradság gyötör? Elindulás és új kezdet (hanganyag).

Szív kizöldül, új kezdet

Mit tegyünk, ha fáradság és megrekedtség érzése gyötör? (A téli depresszióról bővebben itt.) A vírushelyzet nem kedvez az elindulásnak, tavaszi energiáknak. Mire és hova tudod fordítni a figyelmedet, hogy belső egyensúlyodat megtaláld. Ma a nagy kedvencemből hozok nektek ízelítőt, a Bennünk élő női archetípusok minikurzusomból. Mégpedig a Lány archetípusát, amely az évkörben a február-március fordulója, amikor a piciny magocska éppen áttöri a földet és kis hajtását növelgetni kezdi az első tavaszi napsugarakra.

A Lány archetípusáról olvashatsz és egy Hangolódó és egy meditációs hanganyagot hallgathaszt meg.

Mi a csuda ez a Tavaszi Kalendárium?

Nemsokára itt van a tavaszi napforduló, a tavaszpont, amikor megkezdődik a csillagászati tavasz, az új ciklus kezdete. Úgy éreztem, kell valami kis segítség a várakozáshoz most tavasszal is, nem csak advent idején. Nekem legalábbis mindenképp jól jön egy kis emlékeztető, remélem neked is. Ezért hasonlóan az advendi kalendáriumhoz, tavaszi napéjjegyenlőségváró kalendáriumot készítettem, készítek folyamatosan.

Hogy segít a Lány archetípusa legyőzni a  fáradságot? Hogy segít az új kezdetben?

Belső erő (A mag ereje)


Az élet minden szakaszának megvannak az örömei, leckéi és lehetőségei. A női élet első szakasza a Lány ideje. Nézzük, most milyen energiákat minőséget tartogat számunkra ez az archetípus.

Lány archetípusa bevezető

Új kezdet

A Lány a kezdeményező erőt testesíti meg, ereje a földben mocorgó mag ereje, amely hatalmas erővel tör kifelé a napfényre. A Lány autonóm, játékos és egyben határozott is. Pontosan tudja, hogy mit és hogyan szeret játszani – (egészen addig, míg el nem nyomja ezt benne a kultúra). Azt is pontosan érzi, mi az, ami valódi táplálék számára, ami növekedését és jól-létét szolgálja.

A Lányt, aki még erős és intuitív kapcsolatban van legbensőbb önmagával, még nem zavarják meg a serdülőkori hormonjai, és a társadalmi elvárások. Még egységben érez, gondolkodik, mozdul és cselekszik saját lényegével. Még nincs szüksége belső párbeszédre, mert egységben van önmagával. A

Lány napról-napra erősödik növekszik, hogyan a magból kibújó apró növény teszi ezt. Benne van a lehetőségek tárháza, és a határtalan életöröm. Ha nem nyesegetik, és kötözik, hogy formát adjanak a törzsének, lombjának, akkor szabadon fejlődhet lénye teljességében.

Hónapja a Február. Holdja felkelőben van, sarló alakú. A nappalok hosszabbodása szimbolizálja a lány növekvő erejét.

Gondolj vissza kedvenc gyermekkori tevékenységedre. Milyen időtöltés jelentette a legnagyobb élvezetet számodra? Miben tudtál órákig elmerülni. Próbáld meg felidézni az érzést, amikor teljesen elmerültél ebben a tevékenységben! Tudatosítsd magadban!

Meditáció:

Lány archetípus meditáció

Ha szeretnéd mind a 13 archetípust megismerni, kérd ajándék minikusrzusomat az alábbi űrlapon:

Email*
Név*
Ajándék anyag és hírlevél küldését kérem,az Adatkezelési tájékoztatót elfogadom**

És az elmaradhatatlan hangolódó zene a végére 🙂

Egészségedre!

Boglárka

Categories: KözÉpPont visszaszerzése, Archetípusok, Belső erőforrásaink, meditáció, Tavaszváró Női Teremtőerő Kalendárium

1 reply

Trackbacks

  1. Ismétlés a Tudás Anyja. Élsz azzal, amid már van? Vagy mindig az újat keresed? » Női Teremtőerő

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .