Női Teremtőerő

Az alkotó női életért. Hogyan változtasd a Nőiséged életed erőforrásává, teremtőerejévé – Kismamáknak, Anyukáknak, Nőknek

Mindig van valami ami nem jó? Hol vagy OTTHON?- Tavaszváró NTK 6.

ha nem jó valami , menj ki a Természetbe

Mennyire tudsz kibillenni az egyensúlyodból? Mennyire érzed azt, hogy minden szép és jó lenne DE! Mindig van egy DE, ami ott bújkál benned, és a legváratlanabb pillanatokban bukkan fel. Tavaly nyáron kaptam egy lehetőséget valakitől, aki személyes intuitív (csatornázott) hanganyagot készített számomra. Egy kérdést kellett megfogalmaznom felé.

Úgy éreztem, hogy most ez az én NAGY pillanatom, amikor feltehetem “A” kérdésemet. Érdekes dolog történt velem. Rengeteg kérdés tódult a fejembe, aztán mindegyikre meg is adtam magamnak a választ.

Amikor nem jó

Kerestem, hogy mit is kérdezzek, mihez is kérjek inspiratív útmutatást. Már lassan közeledett a határidő, amikor el kellett küldenem a kérdésemet, és én kétségbeesve kerestem kutattam valami után, amit kérdezhetek. Kezdtem nagyon rágörcsölni erre a dologra, és éreztem, hogy még fejfájást is kapok lassan.

Amikor újraéled a belső érzékelés

Szerencsére meleg nyári este volt, már aludtak a gyerekek, és nekem jött egy hirtelen sugallat: Menj ki a kertbe, és mezitláb ott kérdezd meg magadtól mi a kérdésed!

Meg is tettem, és abban a csodálatos érzésben volt részem, hogy szinte azonnal jött a válasz is. Picit nevettem magamon, hiszen miről írok, ha nem erről, hogy hogyan kapcsolódj önmagaddal, a természettel, hogyan találd meg a belső iránytűdet. Én meg itt vacakolok 🙂 Igen, el tudok veszni és meg tudom vakítani az érzékeimet a négy fal között, – szerencsére itt is van egy DE-, de szerencsére nagyon hamar át tudom kattintani már magamban ezt az elveszettség érzést.

Mi is volt a kérdésem?

Hogy mi a vakfoltom? Mire nem tudok rákérdezni :)?

Mi volt a válasz?

A nevem is virág név, Boglárka, hát hol érezném magam leginkább OTTHON mint a Természetben? Minden kétségem, kételkedésem és tétovázásom, abból fakad, hogy nem találom magamban az OTTHON érzését. Egy kis indiánlány képe idéződött meg, aki régen a természetben élt, harmóniában az őt körülvevő világgal. Ebből merítette erejét. A másik erőforrása a törzse maga volt, akihez tartozott. Amióta a törzsétől elszakították, azóta érzi ezt az otthontalanságot és nem találja magában azt a hitet, hogy ez visszaszerezhető.

A hanganyag folytatódott és megvilágított számomra sokmindent a vissza visszatérő érzéseimből, mintázataimból.

Fantasztikusan rátapintott valamire, amit tudatosítanom kellett önmagamban, hogy aztán megkeressem és visszacsatlakozzam hozzá.

Ahogy kint úgy bent

Ahogy kint úgy bent- mondja a régi bölcs tanítás. Ismét rá kellett döbbennem, hogy a külvilág szépen tükrözi számomra azt, ami bent van. Nem vagyok otthon! De ez a kérdés nem Kaposvár és Szeged viszonylatában értendő, hanem sokkkal mélyebben kell magamban az otthon érzését felfedeznem, megélnem. Képessé lennem otthon lenni önmagamban, önmagammal és a környezetemmel. Mióta meghallgattam ezt a tanítást, noha nagyon is egyszerű igazságot hordoz, de hogy éppen ott és akkor milyen körülmények között kaptam meg ezt a lényeges volt.

Tudom én ezt legbelül, de kellet hogy valaki kimondja és halljam. Hát nem a kertbe mentem ki, hogy inspirációt kérjek? Hogy kapcsolódni tudjak legbensőmhöz a kérdésemért? És a válasz is maga ez a kapcsolódás, amit már élek, csak időnként rendszeresen elfelejtek :). Azóta nem felejtem.

Hol vagy otthon?

Hát bárhol és mindenhol! Ha megtalálod belső erődet, kapcsolódásodat, akkor bárhol is vagy otthon vagy, otthont tudsz teremteni magadban, magdanak és a családodnak. Természetesen azért lehetnek preferenciáid, hogy hol szeretnél élni, de bárhol erődbe tudsz állni. Lehetnek preferenciáid, hogy hol legkönyebb ezt megtenned és fenntartanod.

Az egyik legnagyobb tanítás nekem, amit meg kellet, hogy éljek a “száműzetésben”, ahol azért csodás természeti kapcsolódásokat, és kedves barátokat is találtam, és a saját és kis családom szövetségét is megtaláltam.

Le kellett hántanom magamról régi életem kötelékeit, és elkezdeni más irányba menni és kiépíteni az újat. Amint abbahagytam a siránkozást és ezt kezdtem tenni, minden fantasztikusan jól alkul…

Most már mehetünk is vissza 🙂 , a leckét megtanultam…

Te milyen leckéket tanulsz? Tudsz-e így nézni nehéznek tűnő élethelyzetekre?

Kapcsolódja a zenéhez és keresd meg a kérdésedet! Ha nem megy Menj ki a fűre és ott tedd ezt meg, esetleg a zenét is hallgathatod közben.

Azt hiszem a Természethez való kapcsolódás mindannyiónknak gyógyír függetlenül a kérdéseinktől és a valaszainktól.

Használjuk ezt ki, találd meg magadban te is a kis indiánlányt!

Te hol vagy otthon?

Hallgass a SZÍVEDRE és hallgasd meg ezt a SzívMeditációt, amit korábban készítettem. https://www.noiteremtoero.hu/tavaszvaro-noi-teremtoero-kalendarium-1-sziv-utja-meditacio/

Ha további inspirációkra vágysz, kérd az ajándék minikurzusomat, és rendszeres híreket tőlem nőiség témában!

Kívánom, hogy a Belső Napod felragyogjon!

Boglárka

Email*
Név*
Ajándék anyag és hírlevél küldését kérem,az Adatkezelési tájékoztatót elfogadom**

Categories: KözÉpPont visszaszerzése

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .