Női Teremtőerő

Az alkotó női életért. Hogyan változtasd a Nőiséged életed erőforrásává, teremtőerejévé – Kismamáknak, Anyukáknak, Nőknek

Kapcsolódás a Belső Fényedhez – Női Teremtőerő Tánc Workshop

Mi lenne alkalmasabb a Belső Erőnk, Belső Vezércsillagunk megtalálására, mint a közelgő téli időszak? A természet körforgásával együtt, ahogy kevesebb a külső fény, egyre jobban figyelhetünk a belsőnkben történő eseményekre. Ez néha ijesztő is lehet, ám ha biztonságos környezetben tesszük ezt, akkor csak előnyünkre válhat. Ekkor végezhetjük a nagy elengedéseket, külső és belső szelektálást, takarítást, lombhullatást, MEGTARTVA mindazt, ami esszenciális, ami bölcsesség, ami fontos számunkra.

 

Így érik be a csipkebogyó is, ami a sok-sok C-vitamint tartalmazza magában. El tudjuk-e dönteni, hogy mi a szebb a vadrózsa virága, vagy a zúzmarás hidegben, havas tájon pirosló csipkebogyó? Tavasszal bizonyára a vadrózsa, ősszel, télbe fordulva viszont a csipkebogyónak van itt az ideje és az ő erejére van szükségünk.

Ennek a keresésére indulhatsz velem különböző módokon:

  1. Olvasgatva, böngészgetve a BElSŐ ERŐ témában írt írásaimat, gondolataimat: https://www.noiteremtoero.hu/category/belso-eroforrasaink/
  2. Női Archetípusok segítségével keresheted, fejlesztheted Belső Erődet az Női Archetípusok AJÁNDÉK MINIKURZUSSAL (ITT kérheted: https://www.noiteremtoero.hu/noi-archetipusok-noi-onfejlodest-tamogato-ajandek-hanganyagok-e-mail-kurzusok/ 
  3. Női körben csatlakozhatsz a mozgásos meditációs Női Teremtőerő Tánc Workshopra, amelynek következő alkalmát 2017. december 2. 9.00 – 17.00-ig tartom Szegeden. Női Teremtőerő Táncról itt olvashatsz: https://www.noiteremtoero.hu/noi-teremtoero-tanc/. Bővebben ennek az alkalomnak a fókuszáról az alábbiakban.

Délelőtt: A Belső Fény keresésére indulunk együtt. A keresést egy kiinduló állapot megéléséből kezdjük.  Megéljük a mozdulatlanság, behúzódás, a lelassultság építő, nyugtató, erőt adó oldalait. Ezek az állapotok a mai világban szinte tabunak számítanak, ahol minden pezseg, forog, “halad”, változik. Változik, de át nem alakul, megújulni nem tud.  Mi éppen ennek a lelassulásnak, behúzódásnak az erejét érezzük meg, tapasztaljuk meg  a mozgás, a meditáció, és a szavak ereje által. Az a lelassult, megpihent állapot teszi lehetővé, hogy megleljük magunkban a Fényt.

Délután: Belső Fény MEGTARTÁS kerül a fókuszba.  A délutáni mozgás, meditáció és más feladatoknak a fókuszában annak megtapasztalás áll, a külvilág nyüzsgése, vakító fényessége mellett, hogyan tudom látni, érzékelni a saját Belső Fényemet, intuíciómat. Hogyan érzékelhetem, és hogyan hallgathatok rá, kapcsolódhatok hozzá a sok vakító, és eltántorító körülmény ellenére.

 

Időpont: 2017. december 2.   09.00 – 17.00

Díja: 12000 Ft

November 30-ig jelentkezve és fizetve, KEDVEZMÉNYESEN összesen 10.000 Ft

Előzetes bejelentkezés mindenképpen szükséges a részvételhez legkésőbb: 2017. november 30-ig.

Csak a délelőtti részre előre jelentkezve: 6000 Ft

Csak a délutáni részre előre jelentkezve: 6000 Ft

Érdemes jelentkezni, ha eldöntötted, mert a csoport minimum és maximum létszámos J

info@noiteremtoero.hu

komlosiboglarka(kukac)gmail.com

70/254-52-72

A foglalkozást vezeti: Komlósi Boglárka

Várlak sok szeretettel!

Categories: Archetípusok, Belső erőforrásaink, érthető kommunikáció, KözÉpPont visszaszerzése, NŐI TEREMTŐERŐ TÁNC

Tags: , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .