Női Teremtőerő

Az alkotó női életért. Hogyan változtasd a Nőiséged életed erőforrásává, teremtőerejévé – Kismamáknak, Anyukáknak, Nőknek

Sikeresen ébreszted a Női Teremtőerőd

Szeretettel Köszöntelek!

  1. Kérlek nézz be a Spambe, ha egy órán belül nem kaptad még meg az első levelemet! Ha ot sincs, írj nekem kérlek az info@noiteremtoero.hu címre.
  2. Ha megkaptad, jelöld be a levelet biztonságos feladóként, hogy biztosan megkapd a hanganyagokat, leveleket, amelyekre feliratkoztál.

Örülök, hogy érdeklődsz a női erőd felébresztése, női varázserőd, tudásod gyarapítása iránt.

Hálás vagyok neked, hogy minden nap tenni szeretnél valamit a Női Teremtőerőd, Belső Erőd felvirágoztatásáért, ezzel erősítve női körünk kollektív energetikáját.

Ha rögtön elkezdenéd a tanulást, ajándék minitréningemet ajánlom, amiben a női életúton, fejlődési fázisokon, problémákon vezetlek végig az archetípusokon keresztül. Itt kérheted az önfejlesztő minikurzust (hanganyag + szöveg) : https://www.noiteremtoero.hu/noi-archetipusok-noi-onfejlodest-tamogato-ajandek-hanganyagok-e-mail-kurzusok/

Kívánom, hogy a Belső Napod felragyogjon!

Boglárka

Categories: KözÉpPont visszaszerzése

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .