Női Teremtőerő

Az alkotó női életért. Hogyan változtasd a Nőiséged életed erőforrásává, teremtőerejévé – Kismamáknak, Anyukáknak, Nőknek

Női Teremtőerőd 2021 Adventi Kalendáriuma 20. – Pozitív női mintáink

női minták

Te miből meríted az erődet és a hitedet? 

Múlt, jelen és jövő benned van. Meghatározza gondolataid és cselekedeteid.

De vajon azt is észreveszed-e, hogy milyen jó, és boldogságot hozó, erőforrásként szolgáló családi mintáink vannak?

Meglepően hangzik? Általában egy probléma miatt keressük az okokat, és sokszor a rossz családi mintákban találjuk meg egy-egy rosz szokás, élethelyzetünk gyökrét. Bővebben

Az utóbbi években fedeztem fel, hogy milyen erőforrást adó pozitív minta számomra az édesanyám alkotó kedve. Sokáig azt láttam csak, hogy csodaszép dolgokat kezd el készíteni, alkotni, de nem, vagy nagyon nehezen fejezni be őket (ez egy időszakos dolog volt, így utólag látom). Sokat varrt régebben, patchworközött, mostanában is gyönyörűeket köt, horgol. Számára ez a tevékenység volt mindig is a kikapcsolódás, erőmerítés a kimerítő, stresszes munkahely mellett. Ez számomra pozitív mintaként szolgál, hogyan lehet az alkotó tevékenységben visszaszerezni az energiánkat.

December 20. A mai nap üzenete és gyakorlata: pozitív női mintáid keresése

Kik azok a nők a családodban vagy a környezetedben, akik pozitív mintaként szolgálnak számodra? Gondold végig és írj le legalább 3-3 számodra pozitív mintát, amit az anyukádtól, és a nagymamáidtól kaptál. Nem kell, hogy az egész karaterük, életük mintául szolgáljon számodra. Ez néha nehéz feladatnak tűnik, és előfordulhat, hogy úgy érzed, nincs ilyen. De hidd el, hogy vanak ilyen mintáid, ha leveszed a fókuszodat azokról a mintákról, amelyeket nem szeretnél ismételni.

Ezen a linken elérsz egy 8 kérdésből álló nagyon hasznos önismereti kérdéssort arról: Hogyan éled meg a női létedet? Már a kérdések felétele, ezeken való gondolkodás is nagyon hasznos tud lenni (ez szokott lenni a workshopokon), és új perspektívába tud helyezni számodra dolgokat. Számomra pedig (ha beírod a válaszaidat) segítséget adsz abban, hogy megtudjam milyen irányba fejlesszem, tananyagaimat, workshopjaimat, milyen témában érdekelhet információ a nőiséggel kapcsolatban.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScc0f-zCv8x1zQo8h0nYF14iBVZ3dC0MfGkXOFl8iYJXcNF6w/viewform?embedded=true

A pozitív női mintáid keresését erre a zenére ajánlom számodra:

Ezután írd le a tapasztalataidat az ADVENTI NAPLÓDBA, ha kedvet érzel, megosztani velem a felmerülő gondolataidat, ne habozz elküldeni nekem őket a komlosiboglarka@gmail.com-ra!

Ha most kapcsolódsz be, olvasd el az korábbi Belső Erőt ébresztő Adventi bejegyzéseimet.

Kívánom, hogy a Belső Napunk felragyogjon!

Teremtőerőben Gazdag Életet kívánok neked!

Boglárka

Categories: KözÉpPont visszaszerzése

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .