Női Teremtőerő

Az alkotó női életért. Hogyan változtasd a Nőiséged életed erőforrásává, teremtőerejévé – Kismamáknak, Anyukáknak, Nőknek

Női teremtőerőd 2021 Adventi Kalendáriuma 22. – Mire vetül a te Belső Fényed? Mit növelsz?

…és újból növekszik a Fény, hosszabbodnak a nappalok, növekszik a világosság. Ez az első nap a téli napforduló után. Lassan dédelgessük, növelgessük magunkban a fényességet, a reményt. DÖNTSD el végre, hogy mire irányítod a Belső Fényed! Mit szeretnél növelni magadban és körülötted az új ciklusban, új évben.

December 22. Mai nap üzenete és gyakorlata:

Gondold végig, hogy mire vetül a te Belső Fényed? Mi az, amit te növelni szeretnél a következő ciklusban, évben? Most csak belső képeket teremts, nem kell listáznod. Csak merülj el a jóérzéseidben. Kérdezd meg a testedet és lelkedet is, hogy ő mit szeretne, mire vetítsd a figyelmed, a fényed a következő éves ciklusodban!

Egy korábbi kalendáriumi ablakocskában már kaptad kérdésként, hol érzed a fényt? Most ezt is felelevenítheted! Nézd meg mit is írtál akkor az Adventi Naplódba! Ha esetleg kimaradt ez a nap számodra, itt és most érdemes pótolni. Ezt a testérzetet és a hozzá kapcsolódott belső képet mindig felidézheted. Ez a gyakorlat segít neked, ha energiára van szükséged az év bármely időszakában. https://www.noiteremtoero.hu/noi-teremtoerod-2020-adventi-kalendariuma-14-hol-erzed-a-fenyt/

A ráhangolódó zene hozzá:

Ha szeretnél Advent után is kapcsolatban maradni és rendszeresen értesülni a híreimről, képzéseimről, ingyenes anyagaimról, kérlek itt iratkozz fel:

Categories: Adventi Kalendárium, KözÉpPont visszaszerzése

1 reply

Trackbacks

  1. Tavaszváró Női Teremtőerő Kalendárium 1. – A Természet nyitva áll és vár rád. | Női Teremtőerő

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .