Női Teremtőerő

Az alkotó női életért. Hogyan változtasd a Nőiséged életed erőforrásává, teremtőerejévé – Kismamáknak, Anyukáknak, Nőknek

Női teremtőerőd 2021 Adventi Kalendáriuma 10. (amid már van – öröm és hála)

December 10.  A mai nap gondolata és gyakorlata: (öröm és hála)

Gyújtsd meg az ADVENTI GYERTYÁDAT, vedd elő az ADVENTI NAPLÓDAT és gondold végig, majd írd le, hogy kinek és miért lehetsz hálás az elmúlt héten. Lehet ez a legapróbb ölelés, baráti szó is. Rajtad áll, hogy hogyan tekintesz végig a heteden. Azt javaslom, hogy legalább 20 dolgot írjál le.

Azt is gondold végig, hogy mi az, amid már van, amit értékelsz magadban és a jelenlegi élethelyzetedben. Ehhez is legalább 20 dolgot írjál föl.

És íme egy dal a Secret Garden együttestől a háláról Thank you címmel. Engedd, hogy átjárjon az ÖRÖM és a HÁLA érzése. Ha nehezen megy a 20-20 dolog felírása, akkor a dal közben ragadj ceruzát, biztosan eszedbe jut valami. Thank you címmel.

Ha most kapcsolódsz be, olvasd el az első levelemet “Adventi Kalendárium 1. ” címmel.

Ha kedvet érzel, megosztani velem a felmerülő gondolataidat, ne habozz elküldeni nekem őket a komlosiboglarka@gmail.com-ra!

Kívánom, hogy a Belső Napunk felragyogjon!

Teremtőerőben Gazdag Életet kívánok neked!

Boglárka

Név*
Email*
Hírlevél küldését kérem,az Adatkezelési tájékoztatót elfogadom*

Categories: Adventi Kalendárium, Belső erőforrásaink, KözÉpPont visszaszerzése

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .