Női Teremtőerő

Az alkotó női életért. Hogyan változtasd a Nőiséged életed erőforrásává, teremtőerejévé – Kismamáknak, Anyukáknak, Nőknek

Női Teremtőerő 2021 Adventi Kalendáriuma 12. Határhúzás és Hangolódás

Advent 3. vasárnapjára, decembere 12-dikére virradt. A mai napi adventi kalendáriumi üzenetem számodra a HANGOLÓDÁS és HATÁRHÚZÁS. Ez két nagyon fontos BELSŐ ERŐFORRÁSOD. Fontos, hogy ki tudd jelölni a határaidat és azt is, hogy mire irányítod a figyelmedet, mire mennyi időt szánsz. A figyelemirányításhoz kapcsolódik a hangolódás képessége.

Te hogyan hangolod be magadat reggelente? Hogyan hangolod be magadat az ünnepekre? Feszülten és frusztrálódva nézel a nap elé, a jövőbe, vagy várakozással valami jóra? A zene példul kitűnű eszközünk, hogy felhangoljuk magunkat, vagy épp egy csésze kávé a Nagymamám csészéjéből – a képen látható 🙂 .

Ma a 3. adventi vasárnapra virradt, s ezzel ismét “feljebb”, “előrébb” lépünk befelé az adventi spirálban, aminek a végén a pislákoló/újjászülető fény ragyog. Ideje valóbad díszbe öltöztetni a szivünket és az otthonunkat is. Takarítás és mézekalácssütés van soron nálunk, és a karácsony előtti teendőlistám átírása, átszervezése, ami még maradt. Idén a környezetben, világban és a bennünk zajló belső változásoknak megfelelően eleve lecsökkentettem a bevásárlásokat. Tegnap délután be kellett térnem egy bevásárló központba, ahova egyébként is ritkán megyek. Fél óra alatt olyan sok inger ért, mind olyanok, amit nem kívántam magamnak, hogy eldöntöttem, ami még hiányzik azt megrendelem, de be nem teszem a lábam még egyszer oda. A legtöbb dolgot úgyis kézművesektől és termelőktől, személyes ismerősöktől szerzem be, a többit meg kézbesítéssel. Így igazán megkönnyítem a helyzetemet és a lelkemet is 🙂 Húzd meg te is a határt saját magad védelmére, hogy tudj örülni a karácsonyikor az örömhírnek! Te hogyan készülsz az ünnepekre, kívül és belül? 

December 12. A mai nap gondolata és gyakorlata: (határhúzás és hangolódás)

Csendesedj el, gyújts meg az ADVENTI GYERTYÁD, és kapcsold be a linken található zenét! Figyeld meg megmozdul-e benned valami. S ha igen, mozdulj te is a zenével. Írd le magadnak az Adventi Naplódba a gondolataidat! És írj egy listát a karácsony előtti teendőidről!

Gryllus Vilmos: Karácsonyi angyalok:

Áldott békés készülődést és jelenlétet kívánok a következő időszakban számodra!

Ha most kapcsolódsz be, olvasd el az első levelemet “Adventi Kalendárium 1. ” címmel.

Kívánom, hogy a Belső Napunk felragyogjon!

Teremtőerőben Gazdag Életet kívánok neked!

Boglárka

Név*
Email*
Hírlevél küldését kérem,az Adatkezelési tájékoztatót elfogadom*

Categories: Adventi Kalendárium, Belső erőforrásaink, KözÉpPont visszaszerzése

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .