Női Teremtőerő

Az alkotó női életért. Hogyan változtasd a Nőiséged életed erőforrásává, teremtőerejévé – Kismamáknak, Anyukáknak, Nőknek

Női Teremtőerő 2020 Adventi Kalendáriuma 12. Határhúzás és Hangolódás

Decembere 12-re virradt. A mai napi Adventi Kalendáriumi üzenetem számodra a HANGOLÓDÁS és HATÁRHÚZÁS. Ez két nagyon fontos BELSŐ ERŐFORRÁSOD. Fontos, hogy ki tudd jelölni a határaidat és azt is, hogy mire irányítod a figyelmedet, mire mennyi időt szánsz. A figyelemirányításhoz kapcsolódik a hangolódás képessége.

Te hogyan hangolod be magadat reggelente? Hogyan hangolod be magadat az ünnepekre? Feszülten és frusztrálódva nézel a nap elé, a jövőbe, vagy várakozással valami jóra? A zene példul kitűnű eszközünk, hogy felhangoljuk magunkat, vagy épp egy csésze kávé a Nagymamám csészéjéből – a képen látható 🙂 .

Ma szombatra virradt, lassan advent 3. hetébe lépünk át. Ideje valóbad díszbe öltöztetni a szivünket és az otthonunkat is. Takarítás és mézekalácssütés van soron nálunk és a karácsony előtti teendőlistám átírása, átszervezése, ami még maradt. Idén a Covid miatt eleve lecsökkentettem a bevásárlásokat. Tegnap délután be kellett térnem egy bevásárló központba, ahova egyébként is ritkán megyek. Fél óra alatt olyan sok inger ért, mind olyanok, amit nem kívántam magamnak, hogy eldöntöttem, ami még hiányzik azt megrendelem, de be nem teszem a lábam még egyszer oda. A legtöbb dolgot úgyis kézművesektől és termelőktől, személyes ismerősöktől szerzem be, a többit meg kézbesítéssel. Így igazán megkönnyítem a helyzetemet és a lelkemet is 🙂 Húzd meg te is a határt saját magad védelmére, hogy tudj örülni a karácsonyikor az örömhírnek! Te hogyan készülsz az ünnepekre, kívül és belül? 

December 12. A mai nap gondolata és gyakorlata: (határhúzás és hangolódás)

Csendesedj el, gyújts meg az ADVENTI GYERTYÁD, és kapcsold be a linken található zenét! Figyeld meg megmozdul-e benned valami. S ha igen, mozdulj te is a zenével. Írd le magadnak az Adventi Naplódba a gondolataidat! És írj egy listát a karácsony előtti teendőidről!

Gryllus Vilmos: Karácsonyi angyalok:

Áldott békés készülődést és jelenlétet kívánok a következő időszakban számodra!

Ha most kapcsolódsz be, olvasd el az első levelemet “Adventi Kalendárium 1. ” címmel.

Kívánom, hogy a Belső Napunk felragyogjon!

Teremtőerőben Gazdag Életet kívánok neked!

Boglárka

Név*
Email*
Hírlevél küldését kérem,az Adatkezelési tájékoztatót elfogadom*

Categories: Adventi Kalendárium, Belső erőforrásaink, KözÉpPont visszaszerzése