Női Teremtőerő

Az alkotó női életért. Hogyan változtasd a Nőiséged életed erőforrásává, teremtőerejévé – Kismamáknak, Anyukáknak, Nőknek

Női Teremtőerő Tánc Workshop – Táncolj az álmaidért a TELIHOLD erejével!

Női Teremtőerő Tánc Workshop – Táncolj az álmaidért a TELIHOLD erejével!

Időpont: 2018. augusztus 26. (vasárnap). 09.00 – 17.00

Workshop díja: 12000 Ft

Jelentkezési határidő: 2018. augusztus 22. éjfél 🙂                     

GYERE, HA: ÁLMAID és CÉLJAID vannak, a megvalósításukhoz BELSŐ ERŐRE, támogatásra van szükséged, arra hogy megerősítsd a személyes HATÁRAIDAT, saját teredet és nem a korlátaidat!

 

A délelőtti rész: a fókusz visszaszerzése, hogyan kerültél oda ahol vagy? Hova szeretnél tartani menni, elérni? Tervezés!

Itt találsz egy hanganyagot a helyzeted értékeléséhez, máris lekezdheted a munkát 🙂

https://www.noiteremtoero.hu/a-kozeppont-visszaszerzese-2-fokusz/

 

Délutáni rész: Milyen belső és külső erőforrásaid vannak ehhez, és hogyan tudod ezt támogatni? A megfogalmazott célokért (már nem csak álmokért!) táncolunk, hozzuk mozgásba a testünket.

Mikor nekem való ez a workshop?

Ha úgy érzed, hogy szeretnéd fokozni: női energiádat, mozdulataid és cselekedeteid mögött álló szándékot megtapasztalni, éberségedet a NŐI CIKLUSODRA, ciklus vagy termékenységi problémáid vannak.

Női ciklusunk, az alkotó életünk ciklusainak analógiája, amely a Megfoganás/BEFOGADÁS, Növekedés/MEGTARTÁS, KITELJESEDÉS és ELENGEDÉS fázisai ismétlődnek.

Nehéz női mintáid vannak, amelyeket el akarsz ELENGEDNI, ha érzed, hogy ideje van a VÁLTOZÁSNAK, ideje van annak, hogy jobban érezd magad a bőrödben, ÖRÖMMEL élj és tevékenykedj.

A tánc célja nem az, hogy “szépen táncoljunk”, hanem hogy összekapcsolódjunk a testünkkel, kezünkkel, lábunkkal, csípőnkkel és megérezzük, hogy milyen mozdulatokra van szükségük. Lehet az egy fejkörzés, nyújtózás. Nem a klasszikus táncfogalomban gondolkodom, hanem inkább a gyógyító mozdulatban. A tánc célja (Bővebben: a gyógyító érintésről és mozdulatról: https://www.noiteremtoero.hu/erinteni-es-megerintve-lenni-ne-fogd-meg/).

A táncról magáról itt gyűjtöttem össze az írásokat:https://www.noiteremtoero.hu/category/noi-teremtoero-tanc/

Csak nők vagyunk, ki könnyebben ki nehezebben oldódik. Ha nem érzed úgy, hogy holnap készen állsz bekukkantani hozzánk, akkor talán később jön el az ideje. Mindenesetre bármikor is lesz az, szeretettel várlak. Ha pedig máshol van dolgod, az is ki fog derülni, csak ne lankadj a kereséssel!

A Workshop 2 x 3 órás blokkból áll közte egy – órás ebédszünettel!

A Női Teremtőerő Tánc 3 órás mini workshop felépítése:

2 x 1,5 óra közte 10 perc szünettel.

3 órás alkalom

Több időnk van elmélyedni a saját testi reakcióinkban, érzeteinkben. Visszajelzést adni és megosztani, és meghallgatni.

Az alkalom fókuszaként megjelölt témáról rövid beszélgetések (nincs megszólalási kötelezettség), reflexiók, a testérzeteinkhez kapcsolódva.

Több időnk van elmélyedni a formatáncokban, ami nagy előny az otthoni gyakorlásuk során.

Még bővebben tájékozódhatsz a honlapomon: https://www.noiteremtoero.hu/category/noi-teremtoero-tanc/

MIT TEGYEK WORKSHOP UTÁN? Itt olvashatsz erről is 🙂 Bővebben>> https://www.noiteremtoero.hu/mit-tegyel-a-workshop-utan-hogy-segitsd-azt-a-folyamatot-ami-elkezdodott-benned/

vagy kérdezz tőlem személyesen: info@noiteremtoero.hu vagy 70/254-52-72

Időpont: 2018. augusztus 26. (vasárnap). 09.00 – 17.00

Workshop díja: 12000 Ft

Jelentkezési határidő: 2018. augusztus 22. éjfél 🙂

Categories: Belső erőforrásaink, Célok, KözÉpPont visszaszerzése, NŐI TEREMTŐERŐ TÁNC

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .