Női Teremtőerő

Az alkotó női életért. Hogyan változtasd a Nőiséged életed erőforrásává, teremtőerejévé – Kismamáknak, Anyukáknak, Nőknek

Női Teremtőerő Tánc Workshop (2 napos): Női erő és a ciklikusság

Időpont: 2018. 07. 07-08.

09.00 – 17.00   

Helyszín: Szeged, Spirit Jóga – Testi és Lelki Egészségműhely

Fő fasor 42., Újszeged, Szeged, Hungary, 6726

Részvételi díj 50%-os kedvezménnyel: 12.000 Ft a Élet-Más-Képp Közhasznú Alapítvány szervezésében a „PrograMOM Szeged” projekt jóvoltából. https://www.facebook.com/events/647138495631070/

Jelentkezni legkésőbb 2018. július 2. hétfőig, illetve a szabad helyek erejéig a komlosiboglarka@gmail.com címen.

Női erő és a ciklikusság. Gondoltad volna, hogy e kettő szoros összefüggésben van? Energiád nem folyamatos, nem lineáris, talán te is tapasztaltad már. 

Sokszor teszed fel a kérdést, valójában mi szíved szerint való? És azt tudod-e hogy mi méhed szerint való? Női intuíciónk nagy része a méhünkkel való kapcsolatunkon múlik. Azon, hogyan ismerjük, hogyan kapcsolódunk ehhez az energiaforráshoz, ehhez a ciklikusan változó részünkhöz.

TÉMA: A ciklikusság, a méhünk és rajta keresztül az, ami a szíved és a méhed vágya, ahogy valójában élni szeretnél. Te magad, legbensőbb vágyaid!

GYERE, HA: Alkotó tüzedet, erődet szeretnéd újraéleszteni, táplálni. Teremtő életet szeretnél élni.

Hogy közelítünk önmagunk, női létünk felé?

  • mozgással, szabad és csípőmobilizáló tánccal (bővebben lentebb)
  • csoportos és egyéni önismereti feladatokkal
  • előadással egybekötött beszélgetéssel a női ciklusaink lelki aspektusáról és arról ezt hogyan tudjuk erőforrássá formálni.
  • saját méh/ciklusmandala készítésével
  • fakultatív: teret tartunk egymásnak saját fontos női történeteink megosztásának (pl. méhtörténetek, szüléstörténetek, szexualitáshoz, menstruációhoz, női léthez kapcsolódó történeteink megosztásához, és meghallgatásához)

Mikor nekem való ez a workshop?

Ha úgy érzed, hogy szeretnéd fokozni: női energiádat, mozdulataid és cselekedeteid mögött álló szándékot megtapasztalni, éberségedet a NŐI CIKLUSODRA, ciklus vagy termékenységi problémáid vannak.

Neked való, akkor is ha valamilyen veszteséget hordozol női szerveiddel kapcsolatban (elvesztetted a méhedet, petefészkeidet, melleid).

Női ciklusunk, az alkotó életünk ciklusainak analógiája, amely a Megfoganás/BEFOGADÁS, Növekedés/MEGTARTÁS, KITELJESEDÉS és ELENGEDÉS fázisai ismétlődnek.

Nehéz női mintáid vannak, amelyeket el akarsz ELENGEDNI, ha érzed, hogy ideje van a VÁLTOZÁSNAK, ideje van annak, hogy jobban érezd magad a bőrödben, ÖRÖMMEL élj és tevékenykedj.

A tánc célja nem az, hogy “szépen táncoljunk”, hanem hogy összekapcsolódjunk a testünkkel, kezünkkel, lábunkkal, csípőnkkel és megérezzük, hogy milyen mozdulatokra van szükségük. Lehet az egy fejkörzés, nyújtózás. Nem a klasszikus táncfogalomban gondolkodom, hanem inkább a gyógyító mozdulatban. A tánc célja (Bővebben: a gyógyító érintésről és mozdulatról: https://www.noiteremtoero.hu/erinteni-es-megerintve-lenni-ne-fogd-meg/).

Csak nők vagyunk, ki könnyebben ki nehezebben oldódik, elfogadjuk és tiszteletben tartjuk egymás határait, igényeit és a saját magunkét!

A Workshop 1-1 nap 2 x 3 órás blokkból áll közte két órás ebédszünettel, amely a tréning része (!)

Az ebédszünet is szerves része a tréningnek.  A lélek táplálása után a test táplálása következik, s ez után pihenés, relaxálás, gondolatainkban való elmélyülés is, amellett hogy lehetőség van a beszélgetésre is.

Miben más ez a 2 napos, mint a korábbi egynapos Női Teremtőerő Tánc Workshopok?

Az eddigi egynapos workshopok után most az Élet-Más-Képp Közhasznú Alapítvány szervezésében a „PrograMOM Szeged” projekt jóvoltából elindítom a hétvégi 2 napos workshopjaimat is. Emiatt lényeges különbség, hogy az alapítvány 50%-kal támogatja a részvételedet, a maximális csoportlétszám erejéig.

Régen megfogalmazódott igény ez, hiszen így több lehetőségünk van a bennünk zajló folyamatok megértésére, reflektálásra. A női ciklus fizikai és lelki aspektusaival kapcsolatos tudás átadására is több lehetőségem van, amelyre eddig csak könyvek formájában (esetleg csak angol nyelven meglévő könyv formájában tudtam felhívni a figyelmeteket) azt most előadás, beszélgetés formájába öntve is van időm számotokra átadni. Ezen kívül, kézműves alkotó feladatok is helyet tudnak kapni segítve ezzel női teremtő energiánk aktivizálását!

Itt olvasgathatsz még a NTT Workshop 1 napos korábbi változatainak témáiról:

https://www.noiteremtoero.hu/category/noi-teremtoero-tanc/

Még bővebben tájékozódhatsz a honlapomon vagy kérdezz tőlem személyesen:

komlosiboglarka(kukac)gmail.com

Érdemes mihamarabb jelentkezni részvételi szándékodat, mert a workshopon maximum 8 főnek tudok helyet adni, így biztosítva minden egyes résztvevő számára a megfelelő figyelmet és időt.

Jelentkezést legkésőbb 2018. július 2. hétfőig fogadunk, illetve a szabad helyek erejéig.

A workshop részvételi díja most 50% kedvezménnyel veheted igénybe Élet-Más-Képp Közhasznú Alapítvány szervezésében megvalósuló „PrograMOM Szeged” projekt jóvoltából.

Így a kedvezményes ár összesen 12.000 Ft a két napra a 24.000 Ft helyett.

A jelentkezésedkor küldöm a workshopra való felkészüléshez szükséges tudnivalókat.

komlosiboglarka@gmail.com

70/254-52-72

A foglalkozást vezeti: dr. Komlósi Boglárka

Várlak sok szeretettel!

Kívánom, hogy a Belső Napod felragyogjon!

 

Categories: Belső erőforrásaink, KözÉpPont visszaszerzése, méh, Menstruáció, Női Teremtőerő, NŐI TEREMTŐERŐ TÁNC

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .