Női Teremtőerő

Az alkotó női életért. Hogyan változtasd a Nőiséged életed erőforrásává, teremtőerejévé – Kismamáknak, Anyukáknak, Nőknek

Tavaszváró Női Teremtőerő Kalendárium 3. – Átváltozás családcentrikusan

Átváltozás, lélek

Átváltozás, átalakulás. Hagyod megtörténni a természetes átalakulást átváltozást magadban, kürölötted? A folyamatos készenléti állapot, amiben az elmúlt egy évben többé kevésbé folyamatosan vagyunk, fantasztikus irányjelző nekünk nőknek, hogy mennyire vagyunk stabilak a szerepeinkben, az életünkben. Mennyire állunk középpontunkban.

Mindig is zsönglőrködni kellett a sokféle szereppel, munka/hivatás és a család egyensúlya között, és persze a saját magaddal töltött idő között, amelyet mindig a lista végén tartunk, pedig ez a legfontosabb a képletben.

Ha még nem hallgattad meg a tegnapi Szív Útja meditációt, most tedd meg :), hogy összerendezzen! Ne túl sok, de ne is kevés. Persze betehetjük a képletbe az otthoni munkát, háztartást, amit most a legfontosabb picit szétosztani a családban, ha eddig nem tettétek. A párkapcsolatot? Hát azt is időnként a kamrapolcra tesszük, mert nem jut rá energiánk, se nőként se férfiként.

Pedig ebben a helyzetben, amikor minden átalakul, amikor kényszerít a külvilág erre, csak vergődik az ember a korábbi elképzelt, vagy jól bejáratott életének romjain.

Nőként érzelmileg is megtartod a gyermekeidet és a párodat. Ilyenkor fontos minőségi időt szentelni nekik, rájuk. Nem feltétlen sok-sok időt de odafigyelős, beszélgetős vagy társasozós időt, például hétvégente. Ez csodákat tud művelni a gyerekekkel is és az egész családdal.

Az EGYÜTT érzése a KÜLÖNÁLLÓ helyett. Együtt, közösen alakítjátok át az életeteket, a mindennapokat, együtt történik meg az ÁTVÁLTOZÁS bennetek, veletek.

Ha most otthon a család, akkor együtt is (komolyan! én szoktam a gyerekekkel táncolni, néha a férjem is csatlakozik) hangolódhattok kereshetitek a család belső iránytűjét ezekkel a zenékkel, gyakorlatokkal, vagy keressétek meg a saját zenéiteket magatoknak és arra mozogjatok, bolondozzatok!

És egy kis bölcsesség még a végére:)

Kívánom, hogy a Belső Napod felragyogjon!

Boglárka

Categories: KözÉpPont visszaszerzése, Belső erőforrásaink, Egyperces gyakorlatok, érthető kommunikáció, szív, szív útja, Tavaszváró Női Teremtőerő Kalendárium

Tags: , , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .