Női Teremtőerő

Az alkotó női életért. Hogyan változtasd a Nőiséged életed erőforrásává, teremtőerejévé – Kismamáknak, Anyukáknak, Nőknek

Adventi Spiráljárás a Női Teremtőerődhöz 4. – Mivel eteted a Táltos paripádat?

Kíváncsi vagy, hogy női léted táltos paripájának honnan szerezz parazsat, mivel táplálhatod, hogy életre keljen? Meg tudod-e teremteni magadban a környezetet arra, hogy élni tudj a csodákkal, mint a legkisebb fiú/lány a mesében?

Szeretettel Köszöntelek!

A tegnapi üzenet csodákról szóló része mocorog bennem tegnap óta folyamatosan. Remélem, hogy te is rá tudtál pillantani arra, hogyan is érzel te magad a csodákkal kapcsolatban. Ehhez szeretnék ma néhány gondolatot ajánlani neked még. Ha régi olvasóm vagy, akkor talán emlékszel, hogy tavaly ezt a gondolatot az adventi kalendáriumunk utolsó üzeneteként kaptad meg. Egyrészt, tudatosítom magamban és benned, hogy érdemes elővenni a régi kincseinket, másrészt azért mert azt érzem, hogy ami tavaly a megérkező üzenet volt, arra kell idén építkeznünk, hogy tovább haladhassunk az Adventi Spirálban és az életünkben is. Tehát ahova megérkeztünk tavaly, most onnan indulunk tovább emelkedve a Spirál erejével. Fogadd szeretettel ezeket a gondlatokat tőlem!

A mai nap üzenete:

Még A mai nap üzenete: a csodavárás, csoda gondolata kavarog a fejemben. Nagyon megragadott  az a gondolat, amelyet Boldizsár Ildikó mesekutatótól hallottam egyszer egy előadásán, miután egy csodás mesemondás hallgatója lehettem. A varázsmesékről beszélt, és magáról a csoda fogalmáról. Bennem ez a következőképpen maradt meg. A mesékben sokszor több fiú vagy lány indul útnak, testvérek, de nem mindegyik számára állnak rendelkezésre a csodás segítők. A legkisebb fiú/lány alakja az, aki nyitott a csodára. Neki megszólal a táltos paripa, aki parazsat eszik, ő megkapja a tanácsot és a varázslatos eszközöket (fésű, tojás), amellyel megszabadul egy szorult helyzetből.

A többi szereplő előtt is sokszor ott van a csoda lehetősége, de azok nem nyitottak rá. A nagyobb testvérek, akik nem szánják meg a hangyákat, nem adnak enni az öregembernek, és nem segítenek bajba jutott állatokon. Ők mind nem részesülnek a csodában, ami egy élethelyzet megoldásához rejlő eszközöket, képességet jelenthet.

Te mennyire vagy nyitott az új, ismeretlen lehetőségekre? Tapasztaltad már a csodát? Mit jelent számodra a csoda? Elhiszed, hogy ott van veled a táltos paripád, az a roskadozó ló, aminek parazsat kellene adnod? Jegyezd le a gondolataidat, írd le milyen csodákban volt részed eddigi életedben!

Ha kíváncsi vagy, hogy női léted táltos paripájának honnan szerezz parazsat, mivel táplálhatod, hogy életre keljen, maradj velem januárban is, a női ciklus, és a méh egészséges egyensúlyáról is olvashatsz. Hamarosan, Január 11-dikén újra útjára indul a Méhed Ajándékai – Belső Erőd ébresztő online kurzus sorozat, ahol a belső iránytűdet és belső erődet aktiválhatod. Ez egy kicsoportos tanfolyam – 1. szintje: Méh Köszöntő Belső Iránytű online kurzus. Itt olvashatsz róla bővebben>>

Az eddigi tapasztalatok alapján kiegészítettem egy új elemmel, amely segítség lesz a kurzus végzéséhez számodra. Ez régieknek is, akik már elvégezték egy jó lehetőség lehet újra elővenni a kurzus anyagát, amely még mindig ott lapul a női kincsesládájukban.

+ Újdonság! A kurzus elvégzését segítő (2 hetente) csoportos beszélgetések, coaching, hogy sikeresebben el tudd végezni a kurzust, át tudj lépni a figyelmed elterelő akadályokon! Ennek részleteivel hamarosan jelenkezem még. Ez a Régi Csoporttagoknak is elérhető Lesz, ha Ismételni szeretnének.

Ezt a zenét tavaly kaptam ajándékba, azóta is sokszor előveszem, ha iránymutatást szeretnék kapni. Hálásan köszönöm, megosztom veletek is mert csodálatos:

Megfogom a kezed és segítek elindulni, továbbhaladni az úton.

Élj a Női Teremtőerőddel!

Kívánom, hogy a Belső Napod felragyogjon!

Boglárka

Áldott és Csodákkal teli Adventet kívánok neked és szeretteidnek!

Categories: KözÉpPont visszaszerzése

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .