Női Teremtőerő

Az alkotó női életért. Hogyan változtasd a Nőiséged életed erőforrásává, teremtőerejévé – Kismamáknak, Anyukáknak, Nőknek

Női Teremtőerőd Adventi Kalendáriuma 11. (Zene) Te is alig látsz ki a tennivalókból?

 

Helló!

Lassan megérkezünk Advent 3. hetébe. Nem egészen két hét, és itt a Karácsony. Érdemes egy rugalmas (!) tervet készíteni, hogy ne szakadjon minden a nyakadba a végén, és még élvezni is tudd az ünnepeket.

Te is úgy érzed, alig látsz ki a tennivalókból? Ma nem is szaporítom nagyon a szót, mert tengernyi pontba szedtem reggel a teendőimet, és még a felénél sem járok 🙂

Ma reggel egy csillogószemű, taknyos gyerkőccel találtam magam szembe, aki beteget jelentett. Így a mai napom eléggé determinált, de szerencsére már egész nagy ahhoz, hogy kicsit elfoglalja magát, amikor jobban van. Mert hát valljuk be, a legrosszabb mindig a reggel, s amikor elmúlik az ovi- vagy suliveszély, kicsit javulnak a kedélyek is, noha az alapvető bágyadtság megmarad. Sőt átragad rám is.

Nyisd csak ki gyorsan a mai virtuális Kalendáriumodat!

December 11. A mai nap gondolata és gyakorlata:

Gondold ki és írd le: Mikor érezném sikeresnek a mai napomat? Pontosan miből érezném, hogy értelmesen és kiegyensúlyozottan telt a napom? Konkrétan. Egy dolgot válassz ki, amit ha megteszel, vagy megtörténik veled, akkor már nem telt el hiába a napod.

AMIRE FIGYELJ
Legyen konkrét és megfogható a válaszod! Az olyan kívánságok, mint legyek türelmes általában egész nap, ne jöjjek ki a sodromból, intézzek el mindent a napi teendőim közül, nagyon megfoghatatlan dolgok, és eleve kudarcra vannak ítélve, ha egyetlen egyszer is a nap folyamán kibillenünk. Hiába volt 10 olyan helyzet, amit higgadtan és nyugodtan kezeltünk, az az egy, amin kiborult a bili, mindent visz, marad a rossz érzés utána.
AZ ÉN JAVASLATOM
1. Megírom a karácsonyi előkészületekhez szükséges listámat!
2. Ebből egy valamit ma elintézek!
Ha még olvasnál arról, hogyan írj megvalósítható, konkrét célokat itt olvass tovább>>https://www.noiteremtoero.hu/belso-eroforrasaink-4-a-napi-rutin-szepsegei/
Ha most kapcsolódsz be, olvasd el az első levelemet “Adventi Kalendárium 1. ” címmel.

Végül táncolj egyet vagy csak hallgasd meg ezt a zenét, és Respektáld, Értékeld magad! Add meg magadnak a tiszteletet és megbecsülést. Ki más tenné meg ezt, ha magad sem teszed magadért!

 

Ha kedvet érzel, megosztani velem a felmerülő gondolataidat, ne habozz elküldeni nekem őket a komlosiboglarka@gmail.com-ra!

Kívánom, hogy a Belső Napunk felragyogjon!

Teremtőerőben Gazdag Életet kívánok neked!

Boglárka

 

Categories: Adventi Kalendárium, Belső erőforrásaink

Tags: , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .