Női Teremtőerő

Az alkotó női életért. Hogyan változtasd a Nőiséged életed erőforrásává, teremtőerejévé – Kismamáknak, Anyukáknak, Nőknek

Női Teremtőerőd 2021 Adventi Kalendáriuma 23. Felismered a jeleket? Nyitott vagy a nőiségedben rejlő csodákra? 1/2

csillag spirál
Komlósi Boglárka: Csillag spirál (akril)

Vannak, akik számára akkor ott Betlehemben valami különleges született meg, és vannak, amik számára csak egy gyermek.

Kedves Útitársam!

Lassan zarándoklatunk végére érünk. Még egy nap, és Szenteste van. A keresztény hagyományban a megváltó születését ünnepeljük. A pásztoroknak egy angyal adta hírül a gyermek születését, a napkeleti bölcseknek pedig a fényes Betlehemi csillag jelezte.

A pásztorok előbb megijedtek, mégis hittek a szemüknek és fülüknek, hittek az angyal szavainak. Útra keltek, hogy felkeressék az isteni gyermeket. A napkeleti bölcseket is egy jel vezette, csak másféle. Ők egy fényes csillagot követtek, amely egyszer csak megjelent az égen. Ezt jelként ismerték fel és elindultak tiszteletüket tenni. Vannak, akik számára akkor ott Betlehemben valami különleges született meg, és vannak, amik számára csak egy gyermek. Vannak, akik a szeretet hirdetőjét látják benne, a régen megjövendölt prófétát, s vannak, akik nem látják ezt benne.

Te nyitott vagy a csodákra? Felismered a jeleket? Felismered magad körül a mindennapi csodákat? És a nőiségedben rejlő csodákat? Írd le mit tekintesz csodának a női létedben! Számítasz, vársz-e még csodák megtapasztalására a női életedben?

Ehhez zene: Katie Melua: Thank You Stars

Karácsonyi hangolódáshoz zene: Ghymes: Szép Jel

Ez legyen a mai fókuszod! Gyújtsd meg az ADVENTI GYERTYÁDAT, és kérd, hogy meg tudd látni a mindennapit, és az élet ritka csodáit egyaránt!

Kívánom, hogy a Belső Napunk felragyogjon, és ezt észre is vegyük!

Boglárka

PS: Ha a női arcehítpusokban rejlő női csodákra, útra kiváncsi vagy itt kérheted tőlem ezt az ajándék minikurzust, illetve értesülhetsz legújabb írásaimról, online kurzusukról és személyes workshopokról.

Categories: Adventi Kalendárium, Belső erőforrásaink, KözÉpPont visszaszerzése, méh

Tags: ,

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .