Női Teremtőerő

Az alkotó női életért. Hogyan változtasd a Nőiséged életed erőforrásává, teremtőerejévé – Kismamáknak, Anyukáknak, Nőknek

Karácsonyi blokkpontoldás – Felkészülés- Női Teremtőerőd Adventi Kalendáriuma 18.

MéhKöszöntő, Belső iránytűd

Hogyan öltöztesd díszbe a Szívedet, Testedet és Lelkedet? A Megszentelt időhöz magunkat is olyan állapotba kell hozzuk, hogy érzékelni tudjuk ezt a misztikus időkaput. Nem könnyű ebben az időben lenni, hiszen ha nem vagyunk rá felhangolva, kioldva akkor nehezebb ez az időszak, mint az év bármely más időszaka. Ezt mindannyian tapasztaljuk több kevesebb időre.

Ehhez hoztam mára egy évekkel ezelőtt a 7 napos hajnali meditációs kihívásból származó hanganyagot. Mai meditáció célja, hogy megtisztíthasd testedet és lelkedet a testérzeteid segítségével azoktól a blokkjaidtól, elakadásaidtól, amelyek megakadályoztak eddig, hogy még annál is jobban éld meg a karácsonyni időszakot, mint ahogy el tudod képzelni! Szerezd vissza a belső erőd a belső áramlásod!

Ha szeretnéd a Belső Iránytűdet megtalálni, tovább élesíteni. Ha szeretnéd azt az életet élni, amelyet tested és lelked kíván, akkor vedd fel velem a kapcsolatot, hogy támogathassalak ebben.

Kívánom, hogy a Belső Napod Felragyogjon!

Keress bátran! Várlak szeretettel!

Boglárka

Categories: KözÉpPont visszaszerzése

Tags: ,

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .