Női Teremtőerő

Az alkotó női életért. Hogyan változtasd a Nőiséged életed erőforrásává, teremtőerejévé – Kismamáknak, Anyukáknak, Nőknek

Hogy szeretnéd ÉREZNI magad? – Női Teremtőerőd Adventi Kalendáriuma 17.

Advent 3. vasárnapja van ma. Épp ideje most, hogy a nagy forgatagban meglassítsd lépteidet, és kis távolságtartással pillants szét magad körül! Csendesedj el, gyújts meg egy gyertyát és gondold végig, hogy hogyan szeretnéd magad érezni karácsonykor. Mit jelent számodra a Szenteste és a karácsonyi ünneplés? Mit jelent, és ha nem olyan emlékeid vannak róla, amelyek kedvesek a szívednek, akkor gondold végig, játssz el vele a képzeletedben, hogy milyen karácsonyt szeretnél.

Most figyelj jól! Azt képzeld el, hogyan szeretnéd megélni ezt az idei karácsonyi időszakot. Azt képzeld el milyen érzéseket szeretnél megélni? Az érzésbe menj bele! Ne képzeld el konkrétan ez hogyan fog megtörténni. Ne képzeld el kivel kell ahhoz együtt lenned vagy kivel nem, hogy ez a jóérzést érezhesd. Csak menj bele az érzésbe és hagy az előfeltevéseidet arról, hogy mi kell ehhez.

Most van szükségünk igazán a fókuszunkat az úton maradjunk, a Szívünk Útján, hogy ne vesszen el a figyelmünk, szívünk ereje, az út mentén zajongó, rohanó, elsuhanó ünnepi forgatagban.

Ezért a mai nap gyakorlata: Mit szeretnél látni magad körül az életedben?

December 17. A mai nap gondolata és gyakorlata: (szeretetre hangolódás)

Kapcsold be a karácsonyi zenét (lent találod), és menj végig a következő gyakorlaton!

*Azt képzeld el, hogyan szeretnéd megélni ezt az idei karácsonyi időszakot. Azt képzeld el milyen érzéseket szeretnél megélni? Az érzésbe menj bele először!

*Gondold végig, és írd is le egy papírra vagy az ADVENTI NAPLÓDBA, amit az első nap nyitottál, hogy mi fontos neked a karácsonyban. Melyek azok a dolgok? Kik azok, akik fontosak számodra és ezen a karácsonyon, hogyan tudsz majd velük kapcsolódni?

*Írd le, hogy mi az, amit mindenképpen szeretnél megvalósítani, megélni, megteremteni a magad és a családod számára karácsonykor. Ha ez megvan, nézd át a listádat és csak három dolgot hagyj benne, a többit húzd ki. Mi az a három dolog, amit mindenképpen szeretnél, hogy megvalósuljon?

*Ha ez megvan, akkor húzz ki még kettőt, és nézd meg, hogy melyik az az egyetlen legfontosabb, ami megmaradt.

*Akkor most ennek az egynek is engedd meg, hogy hadd menjen…. És az érzést tartsd meg magadban, a szívedben, ne a dolgokat!

Több zenét hoztam mára nektek. Válaszd ki melyik illik jobban a hangulatodhoz!

Ha kedvet érzel, megosztani velem a felmerülő gondolataidat, ne habozz elküldeni nekem őket a komlosiboglarka@gmail.com-ra!

Kívánom, hogy a Belső Napunk felragyogjon!

Boglárka

Név*
Email*
Hírlevél küldését kérem,az Adatkezelési tájékoztatót elfogadom*

Categories: KözÉpPont visszaszerzése, Adventi Kalendárium, Belső erőforrásaink

Tags: , ,

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .